aeon flux

ready for the action now, danger boy?

a flux nem vész el, csak átalakul... Takács Máté
2016. szeptember 24. 10:17:00

Kategória: offtopic 16 komment

Az elmúlt pár hónapban kétségtelenül takaréklángon égett az aeonflux, így joggal merültek fel aggályok bennetek. A lényegre térnék: ennek az átmeneti időszaknak viszonylag prózai, de kétségtelenül súlyos hatást mérő okai vannak.

aeonflux.jpg

Elsődlegesen, hogy július óta új munkahelyem van, méghozzá az egyik forgalmazónál, és ez bizony némi megkötést eredményezett blogtevékenységemben; biztosan ti is belátjátok, hogy az új filmekről nem volna így etikus kritikát írnom. Ezen felül az aktuális hírek közlésétől is tartózkodok már hasonló okokból, szintén annak érdekében, hogy ne érhesse szó a ház elejét a többi forgalmazó részéről, akikkel az aeonflux, ezt nyugodtan ki merem jelenteni, a kezdetek óta, kivétel nélkül jó kapcsolatot ápol.

Mindazonáltal a hírek közlését nem szándékoztam kivonni a blog tevékenységi köréből, ám egyetlen embernek nagy feladat naprakész tartalmat biztosítania, és Géza minden erőfeszítése ellenére sem tudtuk megtartani hírblog mivoltunkat. Szerkesztőtársaim ráadásul már nem tudnak kellő energiát és időt szentelni a kritikákra sem ilyen-olyan okokból, így hát a lépés elengedhetetlen volt.

A továbbiakban, kezdetnek legalábbis, a már hetek óta tapasztalható témákat átfogva működik tovább az aeonflux. Nagyobb teret nyer a box office (elég ütős tervekkel az őszre-télre), a teljesség igényével folytatódik a szinkronlisták közlése (szintén tervekkel a bővülésre), a bemutatónaptárak továbbra is up-to-date infókkal nyithatók meg (és a régiek is érkeznek majd folyamatosan, jelenleg 1994-ig böngészhetők visszamenőleg), illetve a heti friss filmekhez kapcsolódó, olvasmányos cikkekkel igyekszem jelentkezni minden héten. Végezetül, ha mutatkozik rá igény, az aktuális hazai forgalmazáson kívül eső filmekről születhetnek még kritikák. Az archívumot pedig ér böngészni, akad ott minden, mi szem-szájnak ingere! A többi a jövő zenéje.

Bízom benne, hogy sokan tartotok ki az aeonflux mellett a továbbiakban is! A többieknek minden korábbi fluxos nevében köszönöm a megtisztelő figyelmet!

Címkék

blog

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr8811739207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freddyD 2016.09.24. 10:35:46

Nem gáz, érthető okok. Igazából a Box Office infókért járok már úgyis ide elsősorban, mert azt messze ti csináljátok legjobban

isvaen 2016.09.24. 10:49:23

a B.O. 0elsőrangú.
a szinkronhangos dolgot továbbra sem értem, értelmetlen. a nézőket csak az érdekli, hogy ne kelljen olvasniuk.
azért tanulságos, hány író volt itt anno, s ma mennyi. ennyit arról a fantasztikus, megszállott fanatikus kritikusblokkról. hiába, ha nincs ingyenjegy, amerika kapitányos töltőtoll, oda az ihlet... khöm...

Eddard · www.panagia.hu 2016.09.24. 10:53:19

Érthető és teljesen rendben van ez így. Azért ha szükséges valaki, hogy kritikát is írjon, szóljatok nyugodtan.

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2016.09.24. 11:03:17

@isvaen: A tanulság az, hogy mindenkinek van magánélete a blog mellett, kivéve... izé... engem? :O

Duba Dániel · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2016.09.24. 12:14:49

@isvaen: A tanulság az is lehetne, hogy az ilyen kommentelőknek - akiknek halvány fogalmuk sincs, hogy miféle indíttatások mentén működtetnek egy ilyen blogot - a legkevésbé sem építő, de cserébe egy bizonyos elvárható szint alatti hozzászólásai, mondjuk úgy, nem korbácsolják fel a "fantasztikus, megszállott fanatikus kritikusblokk" munkakedvét... na de hát ez nem lenne igaz, valójában nem így van. Ahogy Máté is írta, a magánélet.

misafeco 2016.09.24. 13:21:15

Box office jöhet minden mennyiségben. :)

dzsoker1976 2016.09.24. 16:41:37

Ha már Box Office,lehetne úgy mint egy pár évvel ezelőtt ,hogy megemlitésre kerülnének a korábbi évek ugyanazon a napon való filmbemutatói nézőszámokkkal?
(25 éve ezeket a filmeket mutatták be ugyanezen a napon és ennyi nézőt csábított a mozikba,30 évvel ezelőtt ezek a filmek kerültek a magyar mozikba és ennyi nézőt vonzottak a vásznak elé kis hazánkban.)

isvaen 2016.09.24. 18:12:55

@Takács Máté: te vagy a király. respect is meg LOL. érted. toltam ezt a témát, sztem e mellé nem kell más...ez maga a magánélet.

isvaen 2016.09.24. 18:17:44

@Duba Dániel: az nem az én bajom, kinek mitől korbácsolódik fel... nem nekem kell felkorbácsolni, hanem magának a tettnek.
én fogyasztó vagyok, tudatos, megvan a véleménye, és hangot is adok neki.
és ha egy kommenten múlna egy blog...
ne beszélj már butaságokat, kérlek. tudom, jó fazon akarsz lenni, hogy bevédesz másokat, de
1, nem kért rá senki
2, ha nem tetszik neki a stílus, ő majd jelzi
3, én mellette állok, nem ellene. csak fel kéne fogni, de tudom, ez megerőltető lehet neked, inkább keresel valamit, amibe bele lehet kötni a fentiek kalapján...
röviden, tömören: hanyagolj. köszönöm.

Duba Dániel · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2016.09.24. 18:27:00

@isvaen: A világért se akarok bevédeni senkit, és mint mondtam, az ilyen hozzászólásokon aztán nem múlik semmi. Csak jelezni szerettem volna, hogy a hozzászólásod mögött a butaságon kívül nem sok dolog van, talán még egy kicsi egészséges trollkodás. Éppen ezért, amiről nem tudsz, vagy csak sejtéseid vannak, arról inkább kérdezz, vagy nézz utána.

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2016.09.24. 19:11:59

@dzsoker1976: Ezt nem ígérem, mert legutóbb is túl nagy vállalásnak bizonyult (a kutatómunka...), de sok régi időket felelevenítő cikket tervezek.

Edrick 2016.09.24. 22:10:34

Ezt most picit azért megkönnyeztem. Várható volt, tudom, mindig minden állandóan változik, így ez a blog is, mert elvégre semmi sem tart örökké. Huh, ez most kicsit negatívan hangzott, pedig nem úgy akartam.
A lényeg, hogy bármi legyen is, követlek titeket és a blogot - a végtelenbe és tovább!

dzsoker1976 2016.09.25. 07:29:41

@Takács Máté: Király!Már nagyon várom. :)

isvaen 2016.09.25. 09:42:45

ha már ennyire átalakul, nem nem lenne célszerűbb újat csinálni, más néven? ok, ez ez brand, de megkopott, elmúlt, egy letűnt korszak mementója, egy újban sok kiaknázatlan lehetőség lenne, más arculattal, stb, és hát a dicsőség is... ez persze csak egy opció.

Atkakukac1989 2016.09.25. 09:44:22

Nem kis munka van benne így is, annyit tudok mondani, hogy köszönjük. A BO rovat meg tényleg verhetetlen a hazai piacon. Senki nem tud egy rakás számkupacot ilyen szórakoztatóvá tenni mint te. :D

Monty30 2016.09.25. 17:00:04

Én már 2010 óta járok ide,pontosabban a toy story 3 b.o. ellemzése óta.Előtte máshol olvastam elemzéseket,de ti vagytok a leggyorsabbak,legjobbak.És ezt nem fszszopkodásból mondom:)
Engem a szinkron és a kritikák is érdekelnek,szóval minden tiszteletem a tiétek!

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása