aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: imperium (2016) Richter Géza
2016. július 07. 17:19:01

Kategória: film 2 komment

Daniel Radcliffe az eredeti Harry Potter-saga lezárása óta példás – ha úgy jobban tetszik: görcsös – igyekezettel próbál továbblépni eddigi élete eddigi legnagyobb szerepén, mi tagadás, eleddig vegyes eredménnyel. Néha egészen minimális keretek között egészen jól, de legalábbis szórakoztatóan teljesít, lásd legutóbb a Szemfényvesztők 2. mellékszerepében nyújtott jutalomjátékát. Máskor egészen tág tere lenne a kiteljesedésre, mégis csupán ripacskodásra futja, mint Igor a Victor Frankenstein blődlijében.

https://m.blog.hu/ae/aeonflux/image/201607/imperium_poster_01_b.jpg

Jót tesz neki, ha nem veszi komolyan magát, és ezt már fiatalon tudta; például az egyik kedvenc Futottak még... epizódomat ő jegyzi. (...és ezért vagyok annyira kíváncsi a Swiss Army Man-re.) A Szarvak nem álltak jól neki, de legyen ez az utolsó negatív ellenpélda a túlzott komolykodásra, hiszen itt a legújabb nagy reménység a megváltásra. A Lionsgate-lajstromot letudva, az Imperium valós eseményeken alapuló bűnmese, nem éppen a kényesebb vagy finomkodó fajtából. Vajon az újnácik közé beépülő FBI-ügynök drámájával ugorhatja át a saját árnyékát Daniel Radcliffe? Meglátjuk. Toni Colette-et imádom, és látható A sebészben megkedvelt egyik titkos favoritom, Chris Sullivan is. Szóval nagy baj nem érhet, ha megnézem.

Címkék

trailer thriller poszter daniel radcliffe drama poster imperium lionsgate toni colette crime movie brit flick britflick chris sullivan daniel ragussis

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr848873060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mérnork 2016.07.08. 08:27:19

Neonáci terroristák, bakker, hát igen, biztos ők a legnagyobb probléma manapság...
Ja nem is, csak őket minden kockázat nélkül lehet rugdosni, nem akarják cserébe felrobbantani a rendező családját, ahogy esetleg a valódiak tennék.. ;-)))

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása