aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: a barátságos óriás [the bfg] (2016) Takács Máté
2016. május 15. 21:22:00

Kategória: film 3 komment

Roald Dahl, Steven Spielberg, Walt Disney (stúdiója). Jól csengő nevek, és süt róla, hogy szeretni való lesz, csak ne kellene plusz két hónapot várnunk rá.... Sebaj, augusztus 25-ig majd nézegetjük ezt az előzetest és posztert.

bgf_poster_2.jpg

Címkék

trailer disney fantasy spielberg poster roald dahl children movie mark rylance

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr158719512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Repce Manó 2016.05.16. 09:54:04

Vajon azért van későn a premier dátuma, hogy ha Amerikában, ahol a könyv egyértelműen ismertebb, mint itthon, és netán ott elváráson alul teljesítene a kasszáknál, akkor még időben le tudják szedni a műsorról?

Fejlődő szervezet 2016.05.16. 11:43:42

A cannes-i premier után elég jó kritikák láttak napvilágot, így még jobban sajnálom, hogy csak a nyárvégén láthatjuk a filmet. Nem biztos, hogy olyan jó lépés a hazai premier halasztása, különösen, hogy előtte egy héttel meg Pete és az ő sárkánya jön a mozikba, ami kissé hasonló mese.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása