aeon flux

ready for the action now, danger boy?

szereposztó pletyka: zsivány egyes - egy star wars-történet [rogue one: a star wars story] (2016) Richter Géza
2016. április 12. 16:48:15

Kategória: film 6 komment

"Én megmondtam. Fokozódni fog a drámai feszültség." Ahogy az sejthető volt, a Zsivány Egyes első beharangozóját követően őrült intenzitással indultak be a találgatások a teaserből egyelőre ki nem deríthető részletek kapcsán. Maga Daisy Ridley cáfolta ma a pletykát, miszerint Jyn Erso NEM Rey anyja, míg például a Mads Mikkelsen szerepéről szóló teória – a Halálcsillag Galen nevű, bűntudatában a másik oldalra álló tervezőjeként és egyúttal Felicity Jones apjaként tűnik majd fel – új erőre kapott. A Star Wars Univerzum friss arcai azonban nem érhetnek a régi nagy kedvencek nyomába.

sw_ro_spencer_wilding_01.jpg

Bármennyire izgalmas egy-egy kedvelt színész újonc karakterével kapcsolatban agyalni, lássuk be, elég mondjuk Tarkin nagymoffot, Lando Calrissiant vagy akár csak Bosskot említeni, máris felfokozott érdeklődés várható. Meg nem erősített források szerint a képen látható Spencer Wilding a következő szerencsés, aki a hivatalos bejelentés után majd nyilvánosan mondhatja el magáról, hogy a Rogue One stábjának a tagja. Azt, hogy régi vagy új az állítólag általa életre keltett figura, a lapozás után áruljuk el a kilétével együtt. Sőt mi több, bemutatunk párat a brit szakember eddigi szerepeiből, amikből kiderül, miért esélyes és érthető, hogy a néző számára nem csupán a neve, de a fizimiskája sem ismerős.

sw_ro_spencer_wilding_02.jpg

Íme három kiemelés Spencer Wilding rezüméjéből: Minotaurusz, A titánok haragja (Wrath of the Titans - 2012), genyó börtönőr, A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy - 2014), valamint a szó szerinti címszerep a Farkasemberben (The Wolfman - 2010). Ezek a filmográfia jelentősebb darabjai, viszont szinte az összes többire is igaz, hogy a bő kétméteres walesi rutinosan visel maszkot. Magas és nem látszik az arca, emellett a sorozat egyik, ha nem "A" legfontosabb alakjának bőrébe bújhatott a szóbeszéd szerint – na ki lehet az...? Persze ne igyunk előre a Skywalker bőrére, hiszen úgysem maradt abból túl sok.

sw_ro_darth_vader_01.jpg

Címkék

star wars sci-fi disney fantasy sci fi spinoff forum hungary casting mads mikkelsen sequel forest whitaker pletykarovat donnie yen alan tudyk alexandre desplat diego luna gareth edwards ben mendelsohn felicity jones sam claflin riz ahmed daisy ridley star wars the force awakens star wars spinoff rogue one star wars anthology jonathan aris jiang wen csiang ven

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr718595352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bellagio 2016.04.13. 11:19:06

Zsivany Egyes b+

Facepalm...

Six 2016.04.13. 12:13:03

@Bellagio: mi a te verziód, ami jobb?

Repce Manó 2016.04.13. 16:09:19

A genyó az nem csúnya szó?

Richter Géza 2016.04.13. 16:37:18

@Repce Manó: de, viszont "Az oldalon található tartalmak kizárólag 18 éven felülieknek ajánlottak." ;)

Repce Manó 2016.04.14. 10:06:11

@Richter Géza: csak meglepődtem, mert nem vagyok hozzászokva, nyilván még mindig sokkal jobb, mint például tegnap a Túszjátsza a Film+-on ment kora délután és "kurvára" meg "kibaszott" féle szavak hangoztak el folyamatosan.

cozs 2016.04.15. 11:30:42

"Maga Daisy Ridley cáfolta ma a pletykát, miszerint Jyn Erso NEM Rey anyja"

Tehát akkor tudjuk, ki Rey anyja? Köszi Daisy!

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása