aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + van képünk hozzá: bridget jones's baby (2016) Richter Géza
2016. március 23. 20:17:38

Kategória: film 2 komment

Helen Fielding Emma Thompsonnal karöltve megírta, az író jó barátja, a Napló dirigálásáért annak idején felelős Sharon Maguire megrendezte, ahogy Renée Zellweger, vagyis Bridget Jones megszüli. A pasik – mint az import újdonság, Patrick Dempsey, a Mr. Darcy-ként visszatérő Colin Firth, vagy fősulis cimborája, a társszerzőként közreműködő David Nicholls – itt csak kíséretként, legjobb esetben másodhegedűsként játszhatnak szerepet. Az első előzetesen kívül íme a korábban az Entertainment Weekly hasábjain megjelent fotósorozat zöme: a beállított bájolgás helyett a forgatási és jelenetképekre koncentráltunk.

Címkék

trailer comedy renee zellweger emma thompson universal sequel colin firth romance bridget jones patrick dempsey jim broadbent adaptation helen fielding entertainment weekly film kep uip duna film brit flick britflick filmkep david nicholls studiocanal sharon maguire

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr908521266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m.martin91 2016.03.23. 20:29:05

Renée Zellweger katasztrofális állapotban van, de Firth és Dempsey sem sokkal jobb. Nem csodálom, hogy Grant nem adta ehhez a nevét, na nem mintha az olyan értékes lenne. Ha létezik felesleges film, ez az.

Péter Miskolczi 2016.03.23. 20:30:57

Nem is olyan vészes az arca itt, de azért kicsit fura.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása