aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: amerika kapitány - polgárháború [captain america: civil war] (2016) Richter Géza
2016. március 10. 19:01:28

Kategória: film 7 komment

A Polgárháború Robert Downey Jr. szerint a szuperhősfilmek Keresztapája, egyúttal a Vasember 4. Akárhogy is, ezúttal talán nem Tony Starkra, és még csak nem is feltétlenül T'Challára, hanem leginkább egy bizonyos Peter Parkerre voltunk kíváncsiak.

cap_3_civil_war_01_b.jpg

Címkék

trailer disney comics marvel scarlett johansson forum hungary drama action sequel robert downey jr superhero iron man chris evans civil war avengers william hurt paul rudd anthony russo joe russo martin freeman anthony mackie captain america sebastian stan black panther the avengers spider-man elizabeth olsen frank grillo ant-man daniel bruhl chadwick boseman russo brothers captain america civil war

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr128462966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atkakukac1989 2016.03.10. 19:26:32

Amikor Spider-Man feltűnik, az a legjobb része az egész előzetesnek. Sajnálom, hogy jó színészt aki megformálja, már kapott, de jó filmet még nem. Itt erre van esély, ha még csak sokadik hegedűs is. Imádom a figurát és örülök, hogy benne lesz a csapatban.

Péter Miskolczi 2016.03.10. 19:28:16

Ennél kamubb pókember jelmezt nem is csinálhattak volna. :D

Edrick 2016.03.10. 21:04:14

A szuperhősfilmek Keresztapája? Hát, szuperhősfilmek Keresztapa trilógiája már volt, pont a Pókember esetében. Meglátjuk. :)
Az a jelmez, legalábbis a maszkja kicsit tényleg fura :D

kaamir 2016.03.12. 13:10:55

Ahhhhh, a Keresztapa első húsz percében több és komolyabb karakterábrázolás van, mint az összes eddigi Marvel-filmben együtt. Hogy másról már ne is beszéljünk.

Ok, nyilván nem mondhatja azt Downey, h sok pénzt akarunk keresni, azért bohóckodunk itt, de azért hülyeségeket se kéne beszélni.

Gunner 2016.03.13. 07:27:12

Ebből a Marvel-termék dömpingből eddig egyedül pont a két Amerika Kapitány film tudott kitűnni, előbbi az Indiana Jones-ra hajazó ponyva-stílusával, utóbbi a kicsit sötétebb történetével, amiben még bizonyos értelemben mondanivalót is találhatott az ember.

Ez a harmadik felvonás viszont inkább tűnik, egy túlzsúfolt, túlpörgetett Avenger 2.5-nek, mint harmadik Amerika Kapitány mozinak. Az hagyján, hogy szerintem a karakterek felének nem lesz normális szerepe a sztoriban, vagy, hogy Stark annyira idegesít, hogy már a jelenléte öli nálam a filmet, de az irritáló kis hülyegyerek Pókember a legalja mindennek. Tényleg bízom benne, hogy csak pár percre fog feltűnni, mert hosszútávon nekem elviselhetetlen hálóeregető pöcsarcú.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása