aeon flux

ready for the action now, danger boy?

magyar szinkronos előzetes + háttérsztori: legendás állatok és megfigyelésük [fantastic beasts and where to find them] (2016) Richter Géza
2016. március 09. 08:11:56

Kategória: irodalom film Szólj hozzá!

Elkészült a Harry Potter regényciklus háttérsztorijaként indult Legendás állatok és megfigyelésük első magyarul beszélő előzetese. Mindeközben a Pottermore honlapon J. K. Rowling szerzőnő elindította négyrészes írássorozatát, ami a film háttérsztorijául szolgál. Manapság már a függelékek is függelékeket fialnak, miután önálló spinoffá transzformálódtak. A tegnaptól péntekig naponta egy-egy szakasszal napvilágot látó, online tanulmánygyűjtemény címe History of Magic in North America, azaz kb. Az észak-amerikai mágia története. Az első fejezet a XIV. századtól a XVII-ig tartó időszak eseményeit dolgozza fel.

fantastic_beasts_11_a.jpg

A taglalt témakörök között találhatjuk az Amerikai Egyesült Államok varázslóiskolájáról, Ilvermorny-ról, a bőreváltók indián legendájáról, a salemi boszorkányperekről, a szövetségi állam történelmében az ország nemzeti mágikus identitását alakító eseményekről, valamint a Mágiaügyi Minisztérium amerikai változatáról, az USA Mágiaügyi Kongresszusáról szóló passzusokat. Hátha valamelyikből elkészítik majd a spinoff spinoffját! Vagy a prequel prequelét? Végül is mindegy, nem igaz?

Címkék

trailer fantasy harry potter warner spinoff jk rowling jon voight colin farrell intercom prequel ron perlman samantha morton adaptation david yates eddie redmayne brit flick britflick trailer magyar ezra miller magyar trailer fantastic beasts

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr88456102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása