aeon flux

ready for the action now, danger boy?

magyar + eredeti trailer + poszter + van képünk hozzá: hardcore henry (2015) Richter Géza
2016. március 09. 11:43:00

Kategória: film 2 komment

Örömteli hír a fősodornál kísérletibb alkotásokat kedvelők számára, hogy a Vertigo Média jóvoltából hazánkban is bemutatják a világ első, teljes egészében FPS-nézetben elkészített akciófilmjét. Ahhoz képest, hogy az orosz-amerikai Hardcore Henry forgatását lya Naishuller író-rendező közösségi finanszírozás segítségével kezdte, a stáblistán végül olyan nevek találhatók, mint például Timur Bekmambetov produceré, vagy Tim Roth és Sharlto Copley színészeké. A tavaly Torontóban debütált adrenalinmámort a magyar mozik 2016. április 7-én, a világpremierrel egy időben tűzik műsorukra.

Címkék

game sci-fi trailer toronto jatek sci fi fps poszter action tv spot timur bekmambetov tim roth poster simon pegg sharlto copley stx film kep vertigo media film kep lesi trailer magyar filmkep filmkep lesi magyar trailer ilya naishuller

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr98455984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BloggerBiker 2016.03.09. 13:08:43

Hát félek tőle, hogy az FPS egy egész filmen át már inkább zavaró lesz, mind menő, de ettől függetlenül ez a legérdekesebb akció-trailer, amit az utóbbi években láthattunk.

kescefko19 2016.03.09. 20:39:20

Az a fehér inges napszemüveges csávó játszott a District 9-be?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása