aeon flux

ready for the action now, danger boy?

magyar + eredeti előzetes + plakát + fotó: a dzsungel könyve [the jungle book] (2016) Richter Géza
2016. március 01. 08:38:07

Kategória: film 1 komment

A Disney jó ideje nem csupán a másoktól felvásárolt gyermekkori kedvenceket eleveníti fel – legyen szó képregényes univerzumról vagy távoli galaxisról –, hanem saját, legnagyobb sikereit szintén újramelegíti az élő szereplés jegyében, akár egy szál gyerekszínész köré, komputerekkel generált világként is. Tartsanak bár kisigényűnek, de a látvány egyelőre meggyőzött, az ismerős dallam felcsendülése pedig nosztalgikus húrokat pendített meg bennem. Az 1967-es rajzfilmváltozat a Hugó, a vízilóval (1976) párban nemcsak az első moziélményem, ám a megnézésük és az éttermezés azután (erőleves csészében és két túros palacsinta) édesapámmal a Mártírok útján úgy általában a legelső emlékem életemben.

Címkék

trailer remake disney animation scarlett johansson 3d poszter forum hungary tv spot bill murray ben kingsley poster cgi christopher walken adventure jon favreau adaptation idris elba magyar poszter giancarlo esposito film kep children movie poszter magyar trailer magyar filmkep lupita nyongo magyar trailer neel sethi the jungle book

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr808431074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Indexes faszkaIapok 2016.03.01. 20:20:19

Ez mitől élő szereplős?
95%-a számítógépes animáció.
Magyarul rajzfilm, csak digitális technikával készül, nem kézzel rajzolják.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása