aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + fotók: triple 9 (2016) Richter Géza
2015. november 11. 11:25:04

Kategória: film Szólj hozzá!

Megvan az az érzés, amikor első kóstolásra ízlik egy még ismeretlen, egzotikusnak tűnő étel vagy ital, csakhogy van benne egy apró összetevő, amitől a világból ki tudnál szaladni? Mindenevő és -ivó vagyok a szó legszorosabb értelmében, de ha ráharapok egy szem köménymagra, a zsigeri borzadály leírhatatlan hulláma vesz erőt rajtam. Imádom a fűszer aromáját, illatát, de őröletlen állapotban a kömény az én személyes kriptonitom, vagy ha úgy tetszik, Achilles-sarkam. A Triple 9 receptjében pedig Casey Affleck a köménymag. Jó, vastagon megszórva az amúgy ínycsiklandó és étvágygerjesztő falatokon.

Címkék

trailer drama action kate winslet crime woody harrelson chiwetel ejiofor casey affleck anthony mackie john hillcoat norman reedus clifton collins jr aaron paul film kep crime movie filmkep michael kenneth williams gal gadot open road films triple 9 matt cook

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr38069954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása