aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer / fogyassz egy rövidet + poszter: ice age - collision course | cosmic scrat-tastrophe (2016) Richter Géza
2015. november 11. 08:01:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Bevallom őszintén, a Jégkorszak-széria számomra nagyjából a második résztől érdektelen (a nehezebb napokon már az elsőtől), szerintem kb. annyira vállalhatatlanul egyre semmilyenebbek az epizódok, mint Alex és truppja bohóckodása a Madagaszkár-New York-Afrika-Európa tengelyen. Mindkét sorozat sajátja, hogy a mellékszereplők mára talán már nagyobb népszerűséget mondhatnak magukénak, mint a főhősök: gondoljunk csak a pingvinekre és a motkányra.

https://m.blog.hu/ae/aeonflux/image/201511/ice_age_5_poster_01_b.jpg

A Fox a 2016. július 22-én debütáló ötödik(!!!) folytatás felvezető kampányán csavart egyet, és a megszokott előzetesekhez képest a makkmániás rágcsáló önálló rövidfilmjével indít, ami ráadásul rímel az idén nagy sikerrel futó Mentőexpedíció promóciós anyagaira. Az Aardman is ezt a poént sütötte el (többször) Shaun, a bárány tengerentúli bemutatkozásakor, ám ott nem a saját nyájba tartozó filmeket figuráztak ki, hanem számos más stúdió sikerdarabjait. Mindenesetre ez a majd' öt és fél perc kapásból viccesebb, mint a korábbi nagyjátékfilmek együttvéve.

Címkék

fox trailer jennifer lopez comedy animation poszter denis leary ice age short film intercom poster queen latifah sequel john leguizamo simon pegg ray romano nick offerman short movie adam devine children movie ice age 5

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr418069214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása