aeon flux

ready for the action now, danger boy?

poszter + van képünk és sztorink hozzá: joy (2015) Richter Géza
2015. augusztus 21. 13:27:42

Kategória: film 5 komment

David O. Russell életrajzi drámájában Jennifer Lawrence alakítja a címszereplőt, a Miracle Mop felmosó feltalálóját. Joy Mangano nehéz körülmények közül küzdötte fel magát a teleshopos műsorok közismertségéig, és a saját alapítású vállalatbirodalom elnökségéig. A film négy generáción keresztül mutatja be, ahogyan a háromgyermekes, egyedülálló anya kemény munkával családi vállalkozást épít találmányára, így válik gazdag és boldog üzletasszonnyá. Meglátjuk, az eddig bevált felállás mit hoz ki egy tipikus amerikai sikersztoriból. A trailerért klikk ide.

Címkék

fox comedy poszter drama robert de niro intercom poster joy virginia madsen biopic bradley cooper isabella rossellini david o russell jennifer lawrence edgar ramirez film kep filmkep

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr747723220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atkakukac1989 2015.08.21. 18:41:30

Tudom, hogy még csak augusztus van, de ha lesz az év végéig szebb filmplakát, akkor én fogok a legjobban csodálkozni. Amúgy csak én vagyok így vele, hogy a sztori abszolút nem izgat, de ezekért a színészekért/rendezőért mégis iszonyatosan várom? Pedig vagyunk így egy páran, akinek a történet is fontos, de most ez is hanyagolható szinte...

vision_j 2015.08.22. 10:42:52

Az Amerikai botrányt én is csak a szinészek miatt néztem anno meg szoval nem csak te vagy ezzel,de örülnék neki ha a rendezők/irok nem csak a szinészekre támaszkodnának hanem a történetett is fontosnak tartanák.

2015.08.22. 13:51:31

@Atkakukac1989: @vision_j:

de ezt így én nem találom értelmezhetőnek. russel filmjeiben mindig van történet, hogyne lenne, egyáltalán nem "történetmentes" filmek,léteznek olyanok, ahol történet nincs vagy nagyon háttérbe szorított, na de russel egyáltalán nem ilyen.

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2015.08.22. 15:54:41

@WiteNoir: Hát én már akkor se tudtam, hogy mi az American Hustle sztorija, miközben néztem - ott csak valami háttér kellett ahhoz, hogy az a brutál színészgárda jól érezze magát, és önfeledten (és jól) játsszon.

Viszont a Fighter vagy a Silver Lining esetében abszolút egyetértek. De a Joy engem inkább a Hustlre emlékeztet így elsőre.

vision_j 2015.08.22. 16:28:27

WiteNoir:Èn se èrtem tulajdonképpen mi a sztorija az Amerikai botránynak,ha nem ezek a szinészek szerepeltek volna benne szerintem senkit se érdekelt volna a film.
A Joy-ra kiváncsi leszek hisz De Niro és Cooper "csak" mellékszerepben lesz látható,vajon elég lesz e Lawrence hogy a filmett majdnem egyedül elvigye a hátán.?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása