aeon flux

ready for the action now, danger boy?

filmklip + poszter + van képünk hozzá: minyonok [minions] (2015) Richter Géza
2015. június 06. 09:09:00

Kategória: film Szólj hozzá!

A Minyonok magyar és angol nyelvű, eltérő tartalmú előzeteseit követően hőseink a most közzétett jelenetben autóstoppal próbálnak Orlandóba eljutni a Villain-Con rendezvényre, hogy fajtájuk eredeti elnevezésének megfelelően gazdát találjanak a sárga bagázsnak. A hajtás mögött ezen kívül két plakát található. Az egyiken Scarlet Overkill már nem csupán árnyékával képviselteti magát, s bár látványos dobtáras játékszert szorongat, a fizimiskája már megint lemaradt a kompozícióról. A másodikon viszont, nos, nem a töpszlik arcáé a főszerep, hiszen hátsót villantanak.

minions_01_b.jpg

minions_poster_03_b.jpg

minions_poster_04_b.jpg

Címkék

animation spinoff sandra bullock poszter universal poster michael keaton steve coogan minions despicable me jon hamm filmklip film kep uip duna film filmkep

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr797521642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása