aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá: silence (2016) Németh Barna
2015. május 05. 08:40:00

Kategória: film 1 komment

Martin Scorsese éppen Tajvanon rögzíti várva várt új filmje utolsó jeleneteit, amelyből egy tegnapi sajtótájékoztatón közzétette az első képet. Ezen Andrew Garfield (és Shinya Tsukamoto) látható, aki egyike lesz azon jezsuita szerzeteseknek, akik hitük miatt kerültek nehéz helyzetbe a 17. századi Japánban. A Shusako Endo világhírű regénye nyomán készült filmet Scorsese az egyik legszemélyesebb filmjének tartja, elmondása szerint már 25 évvel ezelőtt el akarta készíteni az adaptációt, de erre csak most volt lehetősége. Az alkotás 2016-ban kerül a mozikba, de nagyon valószínű, hogy előtte felbukkan majd az év végi fesztiválszezonban is. További főbb szerepekben Liam Neeson és Adam Driver látható.

silence.jpg

Címkék

martin scorsese liam neeson andrew garfield adam driver filmkep

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr297431282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vektor- 2015.05.05. 12:08:05

Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a forgalmazó előrehozza 2015-re a bemutatót, ha gyengébb lesz az idei díjszezon mezőnye (és gyorsan végeznek az utómunkálatokkal). Az alapanyag annyira jó, hogy ebből könnyen Scorsese második Oscarja lehet egy gyengébb, sőt talán egy erősebb évben is.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása