aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: the nightmare (2015) Bajtai András
2015. május 05. 13:46:24

Kategória: film 1 komment

Az alvási bénulás vagy más néven alvásparalízis milliók életét keseríti meg, ám akadnak közöttük szép számmal olyanok is, akiknél a tünetek az átlagosnál sokkal rémisztőbbek. Ezt a témát és az alvási rendellenességgel járó ijesztő hallucinációkat vizsgálja Rodney Ascher legújabb dokumentumfilmje, amiről komoly fórumok is elismerősen nyiltakoztak (Vulture, Indiewire, Badass Digest). Ascher előző munkája A 237-es szoba című dokumentumfilm volt, amiben bőven akadtak meghökkentő vagy éppen elrugaszkodott teóriák és konteók Stanley Kubrick Ragyogását illetően, szóval meglátjuk, új munkája mennyire lesz komolyan vehető, mindenesetre a plakát és az előzetes több mint bizalomgerjesztő.

the-nightmare-2015-poster.jpg

Címkék

horror trailer thriller dokumentumfilm poszter

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr397431988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Venyercsán Dávid 2015.05.05. 14:41:23

Room 237-ről azt hittem majd valami érdekes, kissé provokatív film lesz az összeesküvésekről, erre egy hatalmas nagy katyvasz volt, tele hülyeségekkel, és régóta megcáfolt baromságokkal. Sajnos ez is csak ilyen üres puffogtatásnak tűnik, ami inkább hatásvadász, mint ismeretterjesztő.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása