aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá + filmklip: batman v superman - dawn of justice (2016) Richter Géza
2015. április 23. 06:13:59

Kategória: film 1 komment

Zack Snydert valószínűleg elönthette az epe párszor a hétvégi szivárgás miatt, persze nem vízvezeték-szerelőt kellett hívnia a szennyvízcsatornához, mivel a BvS első trailere körüli balhéról beszélünk. Hétfőre virradóra aztán tuti kipihenten ébredt, és csak azért is megmutatta a világnak, hogy ki az úr a háznál: aki böcsületes ámerikai pógárként az eredetileg meghirdetett napon (április 20-án) és helyen (valamelyik IMAX-moziban az USA-ban) nézte meg  a megnéznivalót, annak tisztességét egyrészt maga a híres direktor köszönte meg felvételről az ominózus esemény előtt, másrészt e nemes és igaz jellemet bizonyító tulajdonságát több ajándékkal honorálták; úgymint egy a korábban közzétett mintájú poszterek közül, a film egy héttel a premier előttre szóló jegye, valamint 6 egész másodperccel megtoldott játékhossz az előzetes végén! Ami alatt a két szuperhős felemelt kézzel ront egymásnak! És nem ökölpacsizni akarnak! Őrület!!! El nem tudom képzelni, az emberek ott, a tengerentúlon hogy bírnak ki ekkora nyomást.

batman_v_superman_extended_imax.jpg

A borzasztóan és végtelenül speciális történések felvezetőjeként a rendező előzőleg aznap megosztott egy fotót Batman aktuális szereléséről (vajon miért egy félbetört wc-ülőkére állították fel?!), ám ez blogunk lelkiismeretes látogatóinak túl sok újdonsággal nem szolgálhat, mert nyilván már több százszor végigpörgették a kosaras videót, ami alaposan körüljárja az Igazság Ligája triászának ruhatárát, plusz a Batmobilt. Ziccert mondjuk nem hagyunk ki, így minden eshetőségre számítva a folytatásba illesztettük a képet, illetve ami az előbb említett stúdiólátogatás anyagából a vágóasztalon végezte. Egy részlet a jelmezekről, egy pedig a gépjárműről szól valamivel hosszabban, mint ami bekerült a sportsite kisfilmjébe.

batman_costume_b.jpg

Címkék

jeremy irons superman comics teaser batman ben affleck warner zack snyder david s goyer dc intercom sequel laurence fishburne superhero diane lane amy adams dc comics holly hunter wonder woman jason momoa filmklip man of steel henry cavill batman vs superman

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr717390104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2015.04.23. 09:05:28

Örülnék, ha kiadnák azt a másik előzetest is... az a harc brutál lesz.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása