aeon flux

ready for the action now, danger boy?

magyar trailer + van képünk hozzá: 007 spectre - a fantom visszatér [spectre] (2015) Richter Géza
2015. április 23. 07:37:51

Kategória: film 2 komment

A 24. Bond-kaland nemzetközi trailere után befutott a magyar nyelvű változat az őfelsége titkosszolgálatában bőrét vásárra vivő brit kém legutóbbi mozijaiban körülbelül megszokott szinkronnal. Egyúttal régi adósságot törlesztünk, amikor megmutatunk néhány forgatási fotót egyrészt egy helyszínről, másfelől két szereplőről, akik életre keltéséért Lea Seydoux, valamint Dave Bautista felel. A római múzeumot a stáb temetővé alakította, amikor nem kaptak engedélyt a kiszemelt nevezetes sírkertben való munkára Velencében. Az előzetesért, a többi fényképért és a leírásukért klikk az elolvasomra.

spectre_graveyard_01.jpg

spectre_graveyard_02.jpg

spectre_graveyard_03.jpg

Seydoux szerint Madeleine Swann nem nevezhető tipikus Bond-lánynak, mert nem harcos, hanem orvos. Ugyanakkor orvosként harcol, azaz a többet ésszel, mint erővel elvét érvényesíti a mindennapokban. Bautista elmondta, hogy csupán két kérdése volt Sam Mendes rendezőhöz a figurájáról, aki nem a szokásos, gonosz verőlegény: "A hapsi badass?" "Igen Dave, ő egy igazi badass." "Rendben, és Mr. Hinx intelligens?" "Nagyon." Majd a sportolóból lett színész így folytatja: "Ez az, amit szeretek Mr. Hinxben. Nagyon jól öltözött és nagyon jól nevelt. Nem azért vagyok itt, hogy embereket verjek. A karakteremnek van humorérzéke. Ő minden bizonnyal tudja, mi az a metafora."

spectre_madeleine_swann_b.jpg

spectre_mr_hinx_b.jpg

Címkék

sony trailer mgm bond forum hungary daniel craig monica bellucci sam mendes ralph fiennes spectre columbia christoph waltz ben whishaw lea seydoux film kep spy movie brit flick trailer magyar filmkep dave bautista andrew scott magyar trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr17390802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.04.23. 09:24:35

az utolsó képen a pisztolynak két csöve van jól látom?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása