aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá: pirates of the caribbean - dead men tell no tales (2017) Richter Géza
2015. április 22. 10:52:56

Kategória: film 5 komment

Mindig tudtuk, hogy Jack Sparrow kötöznivaló bolond, és ahogy az őt életre keltő Johnny Depp személye az elmúlt években mindinkább összefonódik a kalózéval, kis rosszindulattal simán védhető a kijelentés akkor is, ha konkrétan róla szól. A Karib-tenger kalózai ötödik felvonásának első hivatalos fotóját közzétevő Jerry Bruckheimer annyit fűzött hozzá, hogy "Jack kapitány visszatért, és nem eresztjük", ami az áthallásokkal együtt nem túl rózsás jövőt fest a színész karrierjéről. Szó szerinti értelemben a producer Depp márciusi forgatási balesetére, és az abban szerzett kézsérülés okozta kényszerpihenőre utalt: a kezelés miatt megejtett hazaút végeztével az immár gyógyult beteg a stábbal ismét Ausztráliában forgat.

pirates_of_the_caribbean_5.jpg

A szinopszis szerint a telerakott búvárruhát idéző mozgású főhőst ezúttal egy régi ellensége, Salazar kapitány (Javier Bardem) veszi üldözőbe, aki szellemkalózokból álló legénységével megszökött a Bermuda-háromszögből, és feltett szándéka minden riválisának a kiirtása. Jacknek fel kell kutatnia Poszeidón mitikus szigonyát (gondolom, itt jön, vagyis úszik képbe Will Turner szerepében újra Orlando Bloom), ami hordozójának teljes irányítást biztosít a tengerek felett, hogy Salazar ellen fordítsa a legendás fegyvert.

Címkék

disney comedy history johnny depp action orlando bloom javier bardem geoffrey rush historical adventure filmhir film kep filmkep film hir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr687388706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2015.04.22. 11:32:41

Szóval megint ugyanaz lesz. Természetfeletti kalózbanda, és rohangászunk valami után.
Egyébként nem tudom, miért kell erőltetni ezt a szériát a gyalázatos negyedik után. Békén kéne hagyni azt a szerencsétlen alap trilógiát már.
Johnny meg szedje össze magát, vagy vonuljon vissza, de a saját maga égetését függessze fel. Az idejét se tudom, mikor láttam tőle jó filmet vagy jó alakítást (a Rango nem számít).

Benny1223 2015.04.22. 12:40:58

Az első részt nagyon jónak tartom, láttam többször is, bár az elmúlt pár évben nem néztem újra, lehet kéne már. A folytatások viszont...akkora zagyvalék volt a legtöbb, hogy már a filmek végére nem emlékeztem mi is volt az elején, helyesebben nem is érdekelt az egész, nincs ebben a témában ennyi filmre anyag egyszerűen, túl lett ez erőltetve.
Depp-et meg hagyjuk, nem tényező már elég régóta, ripacskodik évek óta a vásznon és ennyi, engem inkább már riaszt a neve ha egy filmnél ott virít a plakáton.

Atkakukac1989 2015.04.22. 15:26:25

@Benny1223: Valahogy így érzem én is. Ráadásul ha beszélgetnénk vele, biztos mondaná, hogy neki jó poén ez a kalózosdi, meg az Éjsötét árnyék, meg a legutóbbi förtelem a Mortdecai. Régen a neve garancia volt, bármiben játszott. Persze a nők jelentős része még most is oda meg vissza van érte, de az más.

Talán most ebben az új FBI-os maffiás filmben visszaad valamit a régi tehetségéből.

tjunior 2015.04.22. 18:38:48

a 4.résznél csak jobb lehet (aztán rá ne szóljak)

Spawn85 2015.04.22. 20:52:58

@Atkakukac1989: "Persze a nők jelentős része még most is oda meg vissza van érte, de az más."

Ez abszolút így van. A csaj ismerőseim nagy része ódákat zengett a Mortdecai-ról. Nekem meg a legnagyobb pozitívum az volt a filmmel kapcsolatban amikor felismertem hogy a londoni Savoy színház mögötti sikátorban forgatták az egyik jelenetet. :) Elég sokat mászkálok arra, szóval jópofa volt filmen látni. (Ja, meg az emlék, hogy majdnem bekerültem statisztaként a filmbe...)

Ami ezt a kalózosdit illeti, a nagyedik csak jobb lehet én is azt mondom.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása