aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj páros belépőt a drágán add az életed! premier előtti vetítésére Németh Barna
2015. március 31. 10:25:00

Kategória: film komment

A klasszikus filmeket ismét mozikba küldő Pannónia Szórakoztató Kft. sorozatának következő darabja 2015. április 9-én kerül vissza a vászonra, ezúttal már digitálisan felújítva, 5.1-es eredeti* hanggal és 4K felbontású képpel.

Te és egy vendéged azonban már premier előtt tanúi lehettek John McClane visszatérésének (kritikánk a filmről). Ehhez nincs más dolgotok, mint helyesen válaszolni a kattintás után feltett kérdésre, majd a Jingle Bellst fütyörészve várni, hogy a neved kerüljön elő a sorsoláskor. Hajrá!

Hogy hívják John McClane feleségét?

A - Sheila
B - Holly
C - Demi

A jónak tartott válasz betűjelét küldd el teljes neved és címed feltüntetésével e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) 2015. április 4-e, szombat délig! A tárgy legyen "Nakatomi" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők közül 5 darab páros jegyet sorsolunk ki a film premier előtti, zártkörű vetítésére, amit április 7-én, 20 órakor tartanak a Corvin mozi Korda termében. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Figyelem: csak teljes névvel és címmel, illetve pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat.

die-hard-b2.jpg

*Mint ahogy azt fentebb említettük, az akciófilmek történetének eme meghatározó darabja digitálisan felújított verzióban kerül újra a rajongók elé, ám a forgalmazó hosszas dilemma után úgy döntött, hogy a sokat méltatott, de mára már vállalhatatlan technikai minőségű, sztereó hangsávval rögzített eredeti 1989-es és a későbbiekben sokat szidott tévés szinkron helyett inkább eredeti nyelven, magyar felirattal küldi mozikba az alkotást.

Címkék

jatek bruce willis die hard action alan rickman pannonia entertainment

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr577322572

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása