aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + pletykarovat: bosszúállók - ultron kora [the avengers: age of ultron] (2015) Richter Géza
2015. március 19. 22:36:22

Kategória: film 11 komment

Az új, csapatépítő tévészpot egy percben több eddig nem látott jelenetet mutat, mint amennyit az előző önismétlések két-két és félszeres hosszában láthattunk. No nem Visionből – akinek amíg nem jön ki saját karakterplakátja, a többiekét sem tolom ki, majd szépen, egyben az összeset –, de például megszólal Quicksilver! Aki nem szeret túl sok részlettel megismerkedni a vászon előtt, illetve pont, hogy csak az előtt szeret, ööö, na szóval értitek, az passzoljon. A többiek lapozzanak nyugodtan, és akik nem hisznek az előre elsütött poénokban, azoknak legalulra biggyesztettem némi igazi, második erősségű SPOILERT.

marvel_avengers_ultron.jpg

Innentől pedig a fele sem igaz SPOILERES rész következik.

A meg nem erősített pletykák az Ultron korán kívül érintik az Ant-Man és a Captain America: Civil War eseményeit. Állítólag Pietro Maximoff nem éli túl a Bosszúállók folytatását. Igaz, hogy ideje lenne komolyan venni a vezéráldozat témáját végre valamelyik MCU etapban – még ha nem is várható el a képregényekhez hasonló mértékű tragikumfaktor –, de egy éppen bemutatott karakterrel ezt kipipálni elég gyáva, Whedonra nem jellemző biztonsági játék lenne, ami tutira sok rajongónál verné ki a biztosítékot. Hulkot viszont a különféle nézői spekulációkkal ellentétben nem száműzik az űrbe, így a Planet Hulk önálló sztorivonalának drukkolók temethetik a vérmes reményeiket, mert a nagy zöld paca zúzni fog a polgárháborúban.

Rajta és a haverjain kívül ott lesz velük az addigra megismert Black Panther, valamint Wasp, akinek a bevezetéséről még csak találgatások láttak napvilágot, és talán War Machine hangsúlyosabb szerephez juthat, amit én egyáltalán nem bánnék. Az elmúlt hetek egyik kínzó kérdésére választ jelenthet, hogy a rebesgetés szerint akkorra csatlakozik a ganghez a 14 éves Pókember is, úgyhogy aki mostanáig nem tette, nagy erőkkel kezdje nézni a Disney csatornán futó rajzfilmsorozatát. Szoktatásnak nem rossz. Egy apró részlet a romantikus lelkeknek: Fekete Özvegy és a jó Banner doki nem kizárólag flörtölni fognak egymással, de az Ultron alatt (reméljük, nem szó szerin) elcsattan közöttük legalább egy csók is. Még a végén ülni fog a Facebook oldalunkon tegnap eldurrantott sziporka. Mi van még? Ja, Sólyom valószínűleg felbukkan majd az Ant-Manben. Nem a -szemű, hanem a régi vágású katona csicskása.

(Amúgy Ultron feje csak nekem tűnik olyannak, mint valami hardcore fetisiszta szopóálarc?)

Címkék

joss whedon spoiler trailer disney comics marvel scarlett johansson thor hulk forum hungary samuel l jackson james spader sequel robert downey jr superhero iron man vision chris evans avengers pletykarovat don cheadle mark ruffalo stellan skarsgard paul bettany idris elba anthony mackie hayley atwell chris hemsworth jeremy renner captain america cobie smulders the avengers elizabeth olsen aaron taylor johnson ant-man agent carter avengers age of ultron

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr197284861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Creativ3Form 2015.03.19. 22:57:34

!!!!SPOILER!!!!

Pietro Maximoff sejthető volt, ugyan is a harmadik számú trailernek a végén, a felülnézetes zúzásnál a nővérkéje ott van és aprít, de ő maga viszont nincs. Banner és az Özvegy szállnak meg kimondottan örülök, éreztem, hogy több lesz köztük bocitekintetű pislogásoknál. :-D

d3zmond 2015.03.19. 23:59:11

Én csak a 14 éves (?!) Pókemberről szeretnék többet tudni. Ha ez igaz, és tényleg Miles Morales lesz benne Peter Parker helyett, akkor számomra végleg meghalt a Marvel.

vision_j 2015.03.20. 06:20:39

Egy tavalyi voxban olvastam hogy a Aaron Taylor-Johnsont Joss Wheedon majd egy évig gyözködte mire elválalta a szerepet mert félt belemenni egy ekkora elkötelezetségbe amita marvel féle szerzödések jelentenek.
Ha ténnyleg igaz hogy már most meghal akkor mért vacilált olyan sokáig?
Hisz csak 1filmre szoló szerződést kellet kötnie.
Amugy lehet hogy ő is ott lesz a végső(?) zuzásnál csak nem akarták még megmutatni(mint pl.Viziót se nagyon mutogassá).

Cel 2015.03.20. 07:23:38

Komolyan csak 14 lesz Pókeember???
Mi keresni valója a történetekben 1 gyereknek könyörgöm !!!

isvaen 2015.03.20. 08:19:21

ennek a robotnak, vagy minek, miért van fogsora? ha spoileres, nem fontos, csak naivan kérdem.

Richter Géza 2015.03.20. 08:36:42

@isvaen: önvédelemből: így meg tudja harapni a támadóit :D .

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2015.03.20. 09:37:58

@isvaen: én úgy tudom, hogy Ultron a film folyamán egyre emberibbé akar válni - gondolom, ad a részletekre is :-))

isvaen 2015.03.20. 09:43:20

@Richter Géza: @Adam Van Helsing: oh, köszönöm. azt hiszem, akárcsak a mobiltelefon, a számítógép etc. után most már a filmekből is update-elnem kell, különben végleg le- kimaradok ebből a csodás világból.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.03.20. 10:46:14

"még ha nem is várható el a képregényekhez hasonló mértékű tragikumfaktor"

Ilyen sincs évtizedek óta sajnos mióta kis túlzással havonta hal meg valamelyik hős...

remélem, hogy a civil warban IS meg ebben is War Machine lesz nem vált át vmikor iron patriotra ismét...

Garami Gábor 2015.03.20. 13:48:56

Igen . Határozottan sikerült " szopóálarc " szerű fizimiskát gyártani Ultronnak .... Mondjuk ettől még szerintem klassz a dizájn , faszán néz ki :) . Foga szerintem azért van mert így emberibb;félelmetesebb(emberi koponya/halál?). Tegnap volt "szerencsém" látni a magyar szinkronos új trailert :( Ultron hangja még mindig übergáz, rettenetesen szar ! Hol vannak már a régi magyar szinkronok ? Ehhhh !!!

wovbagger 2015.03.22. 09:36:56

Nem szoktam éppen készülő filmek leírását olvasgatni az IMDB-n, viszont folyamatosan nézem angolul a The Blacklistet.
Úgyhogy két szóból kiderült, hogy Ultron hangja James Spader. Nagyon király! Az ő orgánumához semmilyen magyar szinkron nem mérhető.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása