aeon flux

ready for the action now, danger boy?

werkfilm: miből lesz a kóborló? [the walking dead s5] (2015) Richter Géza
2015. március 07. 10:50:30

Kategória: tv 2 komment

A válasz ebben az esetben az, hogy gitárosból. Pontosabban metálgitárosból. New York-i, sorozatfüggő metálgitárosból. Scott Ian, az Anthrax főnöke a karrierje indulásától kezdődően lépten-nyomon minden létező fórumon hangoztatja, mennyire odavan a horrorért, fantasyért, szuperhősökért, stb., azt pedig a Black Lodge megjelenése és az arról szóló nyilatkozatok tették világossá, hogy a Twin Peaks óta nem csupán a képregényekben és mozivásznon, de a tévéképernyőn látható történetek sem kerülik el a figyelmét.

the_walking_dead_s5_si.jpg

Legutóbb a Trónok harca következő "válogatáskazijára" – nemsokára megjelenik, figyeljétek a blogot! – készítettek a bandájával egy dalt, nemrég viszont sikerült a zenekarvezetőnek túlszárnyalnia önmagát, és a fanboy-mérő műszerek érzékelői egységesen mondták fel a szolgálatot teljesítménye láttán. Nem szolgált előnyére, amit a Walking Dead maszkmesterei műveltek az arcával? Az 5. évad 12. epizódja a múlt héten került adásba Új remény (Remember) címen, abban cameózott egyet. Alább megnézhetitek a jelenetet, amiben Carl szétüti a fejét (tényleg csak ennyit), illetve a werkfilmet, amiben Greg Nicotero zombikirály vezényletével varázsolnak a thrasherből walkert. Nyugi, a sorozat vagy általában a speciális effektek rajongói anélkül élvezhetik a ~9 percet, hogy lövésük lenne emberünk lépfenés zúzásairól. A széria vagy akár csak az epizód szempontjából fontos történést, cselekményt nem mutatnak a felvételek, de aki nem naprakész a szereplők megjelenését illetően, annak SPOILERES lehet mindkét anyag.

Címkék

horror amc drama werkfilm anthrax tv sorozat the walking dead norman reedus andrew lincoln zombiemovie post apocalyptic tv kep

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr107247907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása