aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2015. 1. hét) Takács Máté
2015. január 01. 10:49:00

Kategória: film 1 komment

Az első hét tanúsága szerint idén várhatóan minden alkalomra jut egy film szerelemmel a címében, és több lesz a szinkronizált "művészfilm", mint a nagystúdiós. Ráadásul Barbie is támad már ezen a fronton is, Juliette Binoche meg kétszer is. Heti bemutatók.

into_the_woods.png

  • Apropó szerelem (Words and Pictures). Az Oroszország Ház és a Fészkes fenevadak rendezője szavakat és képeket rakott Clive Owen és Juliette Binoche köré, mert nekik az is elég. Hát majdnem. | 2D, szinkronizált, 111p, 12+, Cinetel.
  • Barbie: Szuperhős hercegnő (Barbie in Princess Power). Mattelial girl: Csingiling után Barbie is megnöveli az éves családi költségvetést. Moziban a baba, ráadásul a legjövedelmezőbb filmes trendbe mártja bele műanyag kezecskéit. | 2D, szinkronizált, 74p, 6+ UIP.
  • Büszkeség és bányászélet (Pride). Sztrájkon a jómukásemberek, csatlakoznak a homoszexuálisok: mihez kezd a váratlan támogatóerővel a bányászszakszervezet? | 2D, szinkronizált/feliratos, 120p, 12+, Mozinet.
  • Sils Maria felhői (Clouds Sils Maria). Színésznő újra játszik a karrier-definiáló darabban, ám most az idősebbik figurát – és ebből kész önismereti túra lesz. Juliette Binoche-t Kristen Stewart és Chloe Grace Moretz környékezi. | 2D, feliratos, 124p, 16+, Cirko.
  • Vadregény (Into the Woods). Kerekerdő mélye: Meryl Streep banyaként ármánykodik, minek következtében mindenkiből kibukik a dal, és családi film marad szinkron nélkül. | 2D, feliratos, 125p, 12+, Forum.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár)

 

Címkék

barbie musical comedy animation mozinet forum hungary drama clive owen juliette binoche kristen stewart chloe grace moretz cirko film eurocinema cinetel children movie uip duna film brit flick heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr837027749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

czyi · http://senkinemertsemmit.blog.hu/ 2015.01.05. 15:21:43

Into the Woods -- 1-jén abszolváltam a Sugár Palace-ban - nem volt rossz, de sokkal jobb is lehetett volna! nagy tanulság: ez a musical jobban működik színházban (akár magyarul is elérhető, hiszen tavaly április óta adják a Pesti Magyar Színházban magyarszinhaz.hu/component/content/article/40383-into-the-woods )!
Viszont Anna Kendrick zseniális (máskor/máshol is, az igaz...); Meryl Streep meg mindig jó nyilván.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása