aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2014. 50. hét) Takács Máté
2014. december 11. 06:35:00

Kategória: film 1 komment

Nagyvárosban dühöngők, szólni nem kívánó legendák, visszatérő ütődöttek, trónokra pályázó hadviselők, istenek, királyok, mackók, kutyák. Van itt minden. Heti bemutatók.

dumb_and_dumber_2.png

  • Brooklyn legmérgesebb embere (The Angriest Man in Brooklyn). Csodás ámok jön: Robin Williams utolsó előttiként(?) bemutatásra kerülő filmjében megtudja, hogy csak fél órája van hátra életéből, ezért sebtiben próbálja rendezni ügyeit, főleg családjával. | 2D, feliratos, 83p, 16+, MTVA.
  • Búcsú a nyelvtől (Adieu au langage). Nem valami kínzásos-csonkításos thrillerre kell gondolni, bár a valóság sem kevésbé elvetemült: a Bolond Pierrot és a Kifulladásig rendezője térhatású filmmel kelti a zavart. 22 év után ismét Godard-film a magyar mozikban! | 2D/3D, feliratos, 70p, 16+, Vertigo.
  • Dumb és Dumber kettyó (Dumb and Dumber To). A dilibogyók két évtized után is pihentek, de a szűk két óra a moziban, ha másra nem, egy össznépi pukipókerre lehetőséget szolgáltat. | 2D, szinkronizált/eredeti nyelvű, 109p, 16+, Freeman.
  • Exodus - Istenek és királyok (Exodus: Gods and Kings). Vízválasztó: Ridley Scott belelapozott a Bibliába, de valahogy nem Jeremiás levele tetszett meg neki. Látványos kereteket öltő testvérviszály, amiben a jelek szerint nem csak a csipkebokor égő. | 2D/3D, szinkronizált/eredeti nyelvű, 150p, 12+, InterCom.
  • Lovagok háborúja 2.: Harc a trónért (Ironclad 2: Battle for Blood). A DVD-megjelenéssel egy időben a vásznon is megtekinthető ez a folytatás, amelynek alcímében nagyon finom utalás található egy népszerű tévés sorozatra. Főleg az egriek élvezkedhetnek. Ja, a rendezőt amúgy Jonny Englishnek hívják.| 2D, szinkronizált, 108p, 16+, ADS.
  • Mázli, a csodakutya (Pudsey the Dog: The Movie). Ugyancsak két fronton támad a 2012-es brit tehetségkutatót megnyerő eb első mozifilmje. Pudsey, vagyis Mázli biztos esélyekkel pályáz mindenféle év végi listákra 1.9-os IMDb-átlagpontjával. De a gyerkőcök azért nyilván élvezik majd, főleg megint Egerben, ha feltétlenül moziban akarják. | 2D, szinkronizált, 87p, KN, ADS.
  • Paddington. Pudsey mellett még egy brit állat jelentkezik: Paddington maci a pályaudvarról sok felnőtt és gyermek szívébe költözött, és első mozifilmes kalandja a kritikák szerint csak annyira mézes-mázos, amennyire egy gentlemackóhoz illik. | 2D, szinkronizált, 95p, 6+, A Company.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár)

 

Címkék

godard anniversary comedy 3d robin williams jim carrey ridley scott exodus intercom sequel jeff daniels mtva eurocinema children movie brit flick vertigo media heti bemutatok ads service french cinema a company hungary freeman film

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr666974089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2014.12.11. 07:41:07

Szerintem Robin Williams-nek nem fél, hanem másfél órája van hátra.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása