aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj páros belépőt a dumb és dumber kettyó premier előtti vetítésére! Zalaba_Ferenc
2014. december 02. 13:50:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Bizony, húsz éve már, hogy a semmiből feltűnt Farrelly-testvérek a Dilibogyók névre keresztelt párosukkal átírták mindazt, amit a komédiákról tudni véltünk, és miközben tucatjával döntötték le a tabukat, azt is megmutatták, hogy a hülyeségnek bizony nincs határa. És most újra megmutatják, ugyanis húsz év után végre újra összeáll Dumb (Jim Carrey) és Dumber (Jeff Daniels... de az is lehet, hogy fordított a sorrend), hogy a Farrellyk vezényletével újra kitágítsák a debilség horizontját. A már címében is zseniális Dumb és Dumber kettyó december 11.én debütál a magyar mozikban, ám a forgalmazónak hála ketten - párotokkal együtt - most premier előtt is megnézhetitek a filmet.

Ehhez nem kell mást tenni, mint válaszolni a következő kérdésre!

Mi a világ legidegesítőbb hangja?

A) EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
B) IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!
C) UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

A helyes* válasz betűjelét teljes neved feltüntetésével küldd el  e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) 2014. december 7-e, vasárnap éjfélig! A tárgy legyen "Kettyó" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között 2 db páros belépőt sorsolunk ki a film premier előtti vetítésére, amely december 9-e, kedd este lesz egy budapesti moziban. A nyerteseket e-mailben értesítjük a vetítés részleteiről. Figyelem: csak teljes névvel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz kéz és lábtörést, és csak semmi pánik, mind limuzinsofőrök vagyunk!

poster_dumb&dumber_to_hun.jpg

*nincs helytelen válasz: ezek a hangok mind nagyon idegesítők.

Címkék

jatek anniversary comedy jim carrey sequel jeff daniels farrelly freeman film

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr96951579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása