aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: pan (2015) és peter pan live (2014) Németh Barna
2014. november 25. 22:24:00

Kategória: film tv 1 komment

A kisfiú, aki soha nem akar felnőni, és pláne nem akar kimenni a divatból. Jövő nyáron érkezik Joe Wright (Anna Karenina) feldolgozásában a J.M. Barrie örökbecsű figurájának eredettörténetét feldolgozó filmalkotás, amelyben Garrett Hedlund lesz majd Hook kapitány, Hugh Jackman pedig Feketeszakáll szerepében téveszt mesét. Rajtuk kívül Rooney Mara és Amanda Seyfried emeli majd a film fényét, amelynek megérkezett az első előzetese.

Aki azonban nem akar addig várni egy jó kis giling-galangozásra, annak az NBC szolgáltatja a megoldást a hamarosan érkező Peter Pan Live előadással. Ebben a Csajokból (Girls) megismert Allison Williams bújik Pán Péter bőrébe, de a mellékelt trailer arra utal, hogy a táncolva nótázó Christopher Walken lopja majd el a show-t.

A trailerekért és további poszterekért tessék kattintani...

pan_ver2_xlg.jpg

pan_xlg.jpg

pan_ver3_xlg.jpg

pan_ver4_xlg.jpg

Címkék

trailer warner hugh jackman joe wright intercom christopher walken amanda seyfried rooney mara garrett hedlund tv trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr386933371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HavasiG 2014.11.26. 11:52:47

A Csingiling animációs filmek megközelítése érdekesebb...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása