aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: az éhezők viadala - a kiválasztott, 1. rész [the hunger games: mockingjay - part 1] (2014) Zalaba_Ferenc
2014. október 29. 18:10:00

Kategória: film 1 komment

Megérkezett A kiválasztott első részének végső előzetese, amely jóval több akciót ígér, mint amennyit a könyv első fele tartalmaz.

Címkék

sci-fi drama woody harrelson romance julianne moore elizabeth banks philip seymour hoffman donald sutherland josh hutcherson liam hemsworth jennifer lawrence the hunger games

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr376844963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

misafeco 2014.10.30. 16:53:04

Ezek a jelenetek (1-2 kivétellel) már benne voltak az eddigi előzetesekben, csak más pillanatokat ragadtak ki. A szeptemberi trailer óta lehet tudni, hogy lesz bőven akció. Nagy valószínűséggel 4 hosszabb (5-10 perc) akciójelenet várható, és pár ennél rövidebb. Ebből a könyvben az egyik 1 az 1-ben ott van, egy másik ott van, de csak utólag hallunk róla részletesen, 2 pedig nem szerepel, legfeljebb említés szintjén.

Az szerintem várható volt, hogy kicsit bővítik a történetet, több akciót tesznek bele, hogy ne kapjunk egy unalmas első, majd egy ehhez képest tömény akció második részt, így valamivel optimálisabb. Meglátjuk, mi sül ki belőle, egyelőre nagyon ígéretesnek tűnik.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása