aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: focus (2015) Németh Barna
2014. október 10. 08:44:00

Kategória: film 4 komment

Glenn Ficarra és John Requa (Őrült, dilis, szerelem., Tapló télapó) filmtervéről évekkel ezelőtt hallottam, amikor még a Ryan Gosling - Emma Stone párossal tárgyaltak a főszerepekről, de időközben kiderült, hogy egy ponton Ben Affleck és Kristen Stewart is szóba került, hogy aztán végül Will Smith és a Wall Street farkasa üdvöskéje, Margot Robbie állhasson a kamerák elé ebben az R-besorolású simlis-romantikában, amelyben egy csaló vesz szárnyai alá egy újoncot, akibe aztán beleszeret.

Címkék

trailer will smith margot robbie

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr846776849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.10.10. 09:53:20

Margot Robbie-t elnézve inkább lennék kalapács, mint szög. :)

NightBagoly 2014.10.10. 10:56:40

Valami hihetetlenül eltalált hangulata van, teasernek meg azért nevezném, mert ez alapján lehet komikus, drámai, akármilyen film is szvsz. A Rated R-t egyelőre nem értem (sok lesz a fuck? Láthatjuk Margot melleit? Szerepel benne Will Smith fia, aki annyira ostoba, hogy kiskorú nem is láthatja?), de nekem eddig nagyon bejön ez a hullámvasutasdi.

Most szólok, hogyha a slusszpoén az, hogy a csaj rendőr, felgyújtom a mozit. Nem, nem tudok a filmről semmit, de valamiért ez ugrott be pár jelenetnél.

cineplex 2014.10.11. 07:21:06

Vicces hogy ez mehet R besorolással, míg a Terminator a PG13-al támad. A film amúgy jónak ígérkezik és W.Smith-t is jó végre játszani látni, a fiából elegem lett egy életre.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása