aeon flux

ready for the action now, danger boy?

star wars: új, nem felhasznált plakátok! Zalaba_Ferenc
2014. október 10. 09:35:00

Kategória: film 4 komment

Néhány közreműködő még ma is felsír álmában: George Lucas aprólékosságáról és produkciós maximalizmusáról regényt lehetne írni (biztos írt is valaki), amely főleg akkor hatalmasodott el rajta, mikor már megvolt rá a költségkerete, na de az eredmény őt igazolja: a Star Wars-filmek közel se lennének olyan népszerűek, ha az alkotók nem öltek volna ennyi időt és energiát a világ realizálásába, így aztán nem csoda, hogy még ma is felbukkannak rég elfeledettnek tűnő kincsek, mint pl. a jövő héten megjelenő Star Wars: Postersben debütáló, eddig nem látható plakátok, melyek között akad egy-két igen szemrevaló darab.

poster_starwars_unreleased01.jpgLeia hercegnő inkább emlékeztet egy emberáldozó kultusz papnőjére, mint sokak nedves álmainak főszereplőjére.

poster_starwars_unreleased02.jpgLehet, hogy egy Jedi nem áll bosszút, de ez a plakát akkor is nagyon erős, mondjuk inkább hajaz egy "Egyedül az erdőben" horrorfilmre, mint a legkönnyedebb epizódra az egész trilógiából.

poster_starwars_unreleased03.jpgDrew Struzan hiába próbálta menteni a menthetőt. Mondjuk, egy-két fénykard még elfért volna a képen.

poster_starwars_unreleased04.jpgÍme egy nagyon korai poszterterv az első Star Warshoz, melyben Obi Wan úgy fest, mint egy törpe varázsló, mindenki a Boris Vallejo-beachre járt gyúrni, Chewbacca pedig egy gorilla.

Címkék

harrison ford star wars art ewan mcgregor samuel l jackson george lucas poster carrie fisher mark hamill

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr376776933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.10.10. 10:29:06

némelyik nagyon jó, kicsit képregényesek, de simán falra valóak.

batboy 2014.10.10. 22:57:43

Vadernek vörös a lencséje, ahogy az első filmben is. A Birodalomban feketítettek be ugyebár.

mel gibson 2014.10.11. 06:59:25

"mindenki a Boris Vallejo-beachre járt gyúrni"
: DDDDD
nagyon jó.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása