aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj belépőt a tini nindzsa teknőcök premier előtti, délelőtti vetítésére! Zalaba_Ferenc
2014. augusztus 21. 17:15:00

Kategória: film 8 komment

Tinik. Nindzsák. Teknőcök. A mesterük egy patkány. Imádják a pizzát, és híres reneszánsz művészek neveit viselik. Az emberi képzelőerő határtalan, és van úgy, hogy egy ilyen - valljuk be - eszement ötlet betalál a tömegeknél, olyannyira, hogy a Tini nindzsa teknőcök megértek már egy sokfejezetes filmfranchise-t, képregényszériát, több rajzfilmsorozatot is, Michael Bay produkciós műhelyének hála pedig ismét visszatérnek a mozikba - természetesen eddigi leglátványosabb kalandjuk élén. Eme film augusztus utolsó csütörtökén szaltózik be a mozikba, de a filmet forgalmazó UIP Duna FIlmnek és blogunknak hála te és partnered már premier előtt is megnézhetitek azt - ezúttal délelőtt.

Ehhez nem kell mást tennetek, mint válaszolni a következő kérdésre!

Hogy hívják a teknőcök ellenfelét?

A) Terminátor
B) Szikla
C) Zúzó

A helyes válasz betűjelét teljes neved feltüntetésével küldd el  e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) 2014. augusztus 24-e, vasárnap éjfélig! A tárgy legyen "Tini nindzsa teknőcök" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között 5 db páros belépőt sorsolunk ki a film premier előtti vetítésére, amely augusztus 26-a, kedd délelőtt lesz egy budapesti moziban. A nyerteseket e-mailben értesítjük a vetítés pontos adatairól. Figyelem: csak teljes névvel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz kéz és lábtörést, és a ne feledjetek enni adni az ékszerteknősötöknek!

poster_teenagemutantninjaturtles_hun.jpg

Címkék

fantasy jatek action michael caine tmnt martial arts megan fox teenage mutant ninja turtles uip duna film

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr296623885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jester. 2014.08.21. 20:36:16

Nekem egy kicsit fura, hogy egyáltalán foglalkoztok ezzel a filmmel. Valahogy nem illik bele a profilotokba. Számomra olyanok ezek a figurák, mint a Pokémon(ok?) vagy a Hupikék törpikék.

LasDen 2014.08.21. 23:58:45

@Jester.: a Pokémon filmek (amiket be sem mutatnak itthon) és a Hupikék filmek azért eléggé messze állnak ettől a TMNT filmtől...
Vérbeli blockbuster, miért ne foglalkoznának vele?

Jester. 2014.08.22. 00:13:07

@LasDen: A célközönség nagyjából ugyanaz.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.08.22. 08:40:48

@Jester.: Ha az megnyugtat, nincs akkora mértékű játékkedv, mint A Galaxis Őrzői esetében. :) Viszont kritika jó eséllyel íródik majd a filmről.

zsóka_eszter 2014.08.22. 14:42:53

remélem is, hogy lesz kritika, nagyon kíváncsi vagyok rá, Megan Fox milyen csodás alakítással kápráztatja el a nagyérdeműt

Gábor Malik 2014.08.25. 09:15:07

@Zalaba_Ferenc:

Tiszteletem!

Érdeklődni szeretnék, hogy értesítve lettek már a győztesek?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása