aeon flux

ready for the action now, danger boy?

exkluzív: a hobbit - az öt sereg csatája magyar előzetese Zalaba_Ferenc
2014. augusztus 18. 18:00:00

Kategória: film 1 komment

A hobbit-trilógia középső darabját látva nehezen tudtuk elképzelni, hogy látványban és akcióban hogyan lehetne felülmúlni azt, amit Peter Jackson abban a filmben művelt, ám a kiwi rendező nem szívbajos, olyan háborút ígér a záró darabra, melyhez foghatót még nem láthattunk filmvásznon. Az első teaser ugyan ezt az ígéretet még csak hangulatbejátszásokkal támogatja meg, hisz az effektusokon még javában dolgoznak, de ha belegondolunk abba, hogy hány sereg, hány náció, hány faj fut majd össze a Magányos Hegynél, akkor már most összefut a nyál a szánkban. Minden kétséget kizárólag ez lesz az év leglátványosabb filmje.

A hobbit: Az öt sereg csatája december 18-án debütál a hazai mozikban, ez pediglen az első szinkronizált előzetes, melyet a filmet itthon forgalmazó Forum Hungary-nak hála nálunk tekinthettek meg elsőként online. Hajrá!

További exkluzív videókért iratkozzatok fel a YouTube-csatornánkra!

Címkék

trailer fantasy hobbit lord of the rings cate blanchett orlando bloom peter jackson the hobbit evangeline lilly adventure ian mckellen the lord of the rings exkluziv martin freeman benedict cumberbatch lee pace luke evans trailer magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr276614973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nekromanta4 2014.08.18. 18:53:26

Twitter kimaradt. Igaz, Freddy pótolta a hiányosságot :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása