aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: sin city - ölni tudnál érte [sin city: a dame to kill for] (2014) Richter Géza
2014. augusztus 15. 18:09:14

Kategória: film 1 komment

Ha Marv rácuppanna a Trónok harcára, nem meglepő módon a Hegy figurájával tudna leginkább azonosulni. Szerintem a betűket kevésbé ismeri, inkább a sorozatot nézné, mint a regényciklust olvasná. Bár a tévéjét már tuti becserélte valami ócska piára és/vagy kósza numerára. Figyelem, a lapozás után csak 18 éven felülieknek szóló tartalom következik!

hateful_eight_trailer_sin_city.jpg

Kapcsolódó infó, hogy a film jövő heti premierje előtt bemutatkozik Tarantino mégis elkészülő Hateful Eightjének első előzetese eme Weinsteinék disztribúciós honlapján fellelhető kép tanúbizonysága alapján. A hírről először több amerikai mozi alkalmazottai pletykáltak, majd a Deadline is megerősítette. A jó Quentin ismét kavarja a szószt, mivel a Comic-Conon tett bejelentése szerint jövő tavasszal kezdik a hóvihar miatt egy postakocsiban csapdába eső nyolcas megpróbáltatásairől szóló mű munkálatait, ami állítólag így is maradt. Tehát kérdés, hogy vajon mégis leforgatott-e már valamit, ám ha nem, egyetlen kész filmkocka nélkül mi bemutatnivalója lesz? Másrészt az egy és háromnegyed perc semmilyen online felületen nem fog megjelenni hivatalosan, ami azért nem akkora a csavar, mint amekkorának szánják: tudatos-e vagy sem, elismeri-e vagy sem, de a rendező nyilván így áll bosszút a neten a korábbi szivárogtatás miatt. Emellett korábbról ismert a viszolygása a digitális formátumoktól, ami az egyik régebbi szájmenése szerint majdnem a visszavonulását eredményezte; és akkor még nem említettük a köztudomású cimbiséget Rodriguezzel, ami ezek szerint ekkora exkluzivitást érdemel. Mindettől függetlenül lássuk Marvot, ahogy tombol mindjárt két változatban is!

Címkék

western trailer comics jessica alba tarantino frank miller sin city bruce willis rosario dawson kurt russell robert rodriguez samuel l jackson quentin tarantino tim roth rodriguez mickey rourke josh brolin joseph gordon levitt jamie chung

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr576606959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Richter Géza 2014.08.15. 18:19:44

előre is elnézést mindenkiteől: egyik videóban sem bírtam lekapcsolni a további tartalom automatikus leájátszását a beillesztéshez, de legalább mindkettő visszaszámol 5-től az indítás előtt, így leállítható a funkció.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása