aeon flux

ready for the action now, danger boy?

filmklip: a galaxis őrzői [guardians of the galaxy] (2014) Richter Géza
2014. július 23. 14:37:35

Kategória: film 2 komment

Ahogy közeledik a premier, egyre kevesebb új infómorzsával bővülnek a filmről megszerzett ismereteink, ami természetes és így van rendjén. Sokan ilyenkor már egyáltalán nem kíváncsiak új részletekre. Akit viszont érdekel egy újabb olyan röpke, amiben nem a már korábban látott filmkockák pörögnek, illetve szívesen mintát vesz a Chris Prattől igen várt, de az eddigi előzetesekben még csak kisebb dózisokban adagolt humorfajtából, az nézze meg, milyen lesz a helyzetkomikum A galaxis őrzőiben!

Címkék

sci-fi disney comics marvel comedy sci fi glenn close benicio del toro josh brolin vin diesel michael rooker bradley cooper zoe saldana james gunn john c reilly filmklip lee pace chris pratt guardians of the galaxy dave bautista

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr396537931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fausto(tm) 2014.07.23. 16:55:50

Elég felemás érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban. A képregényt nem ismerem, az első előzetes jó pofa volt, de nem dobtam hátast tőle, ettől függetlenül várom és ha jók lesznek a kritikák, akkor valószínűleg meg is fogom nézni.
Viszont akik tegnap voltak a Herkules vetítésen és előtte lecsekkolták a ~17 perces előzetest, mesélhetnének róla egy kicsit :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása