aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter + van képünk hozzá: a galaxis őrzői [guardians of the galaxy] (2014) Richter Géza
2014. július 19. 23:48:23

Kategória: film 2 komment

Azt mindig sejthettük, hogy James Gunn egy igazi fanboy, de a bemutató közeledtével az elmúlt napokban még a korábbi hetekhez képest is vérszemet kapott, és mintha rá akarna licitálni az Avengers: Age of Ultron Entertainment Weekly-megjelenésére felhajtásban, orrba-szájba tolja ki a film promóit. Az egyszeri geek pedig látá, hogy ez jó. A rengeteg, de tényleg TONNÁNYI anyagból szemezgettünk nektek alant: akad itt új moziplakát, a régi IMAX-változata, három még nem posztolt tévészpot egy-két új részlettel, hatalmas mennyiségű karakterposzter a rosszarcokról, a legutolsó mellékszereplőkről és nagy névnek számító, hollywoodi sztárokról, de még "a" duó két tagjáról is külön-külön, forgatási kép, filmkocka, sőt még egy kis rizsa is, ami talán SPOILERES. Csak hogy gyorsabban vághassátok a centit a bemutatóig, ha érti ezt a fordulatot manapság még valaki.

a_hole_skies.jpg

guardians_of_the_galaxy.jpg

imax.jpg

gamora.jpg

groot.jpg

rocket.jpg

ronan.jpg

nebula.jpg

korath.jpg

the_collector.jpg

nova_prime.jpg

corpsman_dey.jpg

yondu.jpg

A képregényekhez képest kissé másmilyen Yonduról egy kicsit bővebben, már csak főhajtásként is az eredeti csapat előtt, esetleg némi SPOILERREL:

A sztori MacGuffinja az előzetesekben már megmutatott, misztikus gömb. Ennek megszerzését Star-Lord nem egyedül tervelte ki, hanem a pótapja és törvényen kívüli társa, Yondu Udonta hathatós segítségével. Mellesleg a fenti, középső videón megnézhető, amikor a földlakó kölyköt magával viszi űrhajóján. Az író-rendező állítása szerint a szerep direkt Michael Rookernek készült, aki ennyire örült a hírnek:

yondu_2.jpg

A színész elmondás szerint a figura nem jó, vagy rossz, fekete-fehér, hanem kék-fehér. Egyébként lépten-nyomon mindenhol azt hangoztatják, hogy az egész univerzumra nem lesz igaz a kétpólusú felépítés, hanem sokszínű, árnyalt, jól felépített világot, karaktereket és csoportokat kapunk az arcunkba. Aztán meglátjuk, elkékülünk-e tőle, vagy sem.

yondu_3.jpg

Yondu jobbkeze és legjobb haverja a Ravagers névre hallgató zsiványbrigádban Kraglin, akit Gunn három fivére közül Sean alakít. A rendező szerint a testvére dolgozott a legtöbbet Chris Pratt után a forgatáson, mivel például Rocket mozgatásáért és arcjátékáért is ő felelt.

yondu_kraglin.jpg

Érdekes, hogy az Őrzők új, közös plakátján legfelül mindnyájan a Ravagers űrgang – aminek Star-Lord, Kraglin és Yondu egyaránt tagjai – vöröses "motorosdzsekijét" viselik. Kraglin és Peter Quill viszonyát a direktor úgy jellemzi, hogy ők ketten életre szóló "frenemy"-k, kedves ellenségek helyett inkább kb. rivális haverok, úgyhogy nagy adag ugratásra számíthatunk.

kyln.jpg

Átlagos (forgatási) nap a Kyln börtönben, ahol az egyik rab szerepét a legendás független filmes, amúgy James Gunn régi főnöke, Lloyd Kaufman cameójaként, szebben(?), magyarosan, és sohasem használt kifejezésként: kámeájaként láthatjuk.

gunn_kaufman.jpg

Címkék

sci-fi trailer comics djimon hounsou marvel comedy sci fi poszter glenn close benicio del toro imax poster vin diesel michael rooker bradley cooper zoe saldana james gunn john c reilly sean gunn lee pace chris pratt film kep filmkep guardians of the galaxy dave bautista karen gillan

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr346525005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.07.20. 07:55:59

a szivárványos poszternégyes nagyon jó.

több videjót viszont nem nézek meg (ezt se tettem) most már kivárom a filmet. :D

MT90 2014.07.21. 10:21:12

Ugye megadjátok majd rá a 4 csillagot? :D

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása