aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá: kemény motorosok - az utolsó évad [sons of anarchy: the final season] (2014) Zalaba_Ferenc
2014. július 18. 07:50:00

Kategória: tv 4 komment

Talán senkinek sem okozott meglepetést, hogy a hányattatott sorsú SAMCRO történetének hatodik fejezete jókora gyomrossal zárult, végtére is a modern királydráma utolsó fejezetét nem lehet naplementébe elguruló motorosokkal zárni, nem igaz? Anélkül, hogy a részletekbe belemennék, annyit elárulok, hogy Jax Teller (Charlie Hunnam) jelenleg a poklok poklát járja meg épp, és ennek valaki nagyon meg fogja inni a levét. Leginkább mi, a nézők, akik egyre kétségbeesettebben kapaszkodunk az egykori "laza figurák, laza élet, nagy szív, nagy lélek" kompozíció romjaiba. De persze kitartunk, mert ugyan Kurt Sutter vámpírként lóg a szívünkön, mi újra meg újra feltárjuk neki. Samcro for life. Na de lássuk, mit lehet tudni a következő évadról?

- A hetedik, egyben záró évad szeptember 9-én startol az FX-en, szóval mire eljön a Mikulás, addigra lezárul a Redwood Original örököseinek kálváriája (feltéve ha ez az évad is 13 részes lesz, és nem tart szünetet).
- Az első epizód 105 perces lesz. A hatodik évadban már majd minden epizód megfejelte az egy órát, de ez akkor is kemény.
- Az események 10 nappal a hatodik rész záró momentuma után játszódnak majd: Jax börtönben ül, ahol megismerkedik egy Ron Tally névre hallgató árja főnökkel, akivel keresztbe-hosszában kihasználják egymást - ahogy az lenni szokott. Ezt a rasszista főmuftit Marilyn Manson játssza majd, lásd alanti képünket.
- Nem Manson lesz az egyetlen rocker-vendég (korábban ugye Henry Rollins is beköszönt, szintén a fehér felsőbbrendűség képviseletében): Courtney Love játssza majd - megkapaszkodni - Jax nagyobbik fiának óvónőjét.
- S hogy miről szól majd a hetedik évad? Valószínűleg a generációs harcról, bosszúról, vezeklésről... Mindenesetre Sutter tett egy olyan megjegyzést, hogy itt lesz majd egy-két olyan momentum, melyhez képest a Trónok harca Vörös Mennyegzője babazsúr csupán.

sonsofanarchy_s7.jpg

Címkék

thriller drama kurt sutter marilyn manson ron perlman sons of anarchy charlie hunnam katey sagal tv kep

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr606518293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.07.18. 08:11:00

Ezen a képen Manson mennyire faján néz már ki. :D

Reeku4 2014.07.18. 08:41:56

Durva lesz... nagyon-nagyon várom. Anno halogattam az elkezdését, mondván motoros banda?? Kit érdekel... De az egyik legnagyobb kedvencemmé nőtte ki magát, méltatatlanul hanyagolt ez a zseniális dráma sorozat.

fade 2014.07.19. 10:08:11

Vajon lesz benne anyagyilkosság? Kijárna neki :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása