aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj jegyet a galaxis őrzői imax bemutatójával egybe kötött premier előtti herkules-vetítésre! Zalaba_Ferenc
2014. július 18. 20:15:00

Kategória: film 1 komment

Ezt kapjátok ki! Nem elég, hogy a blogunknak és a Forum Hungary-nak hála premier előtt nézhetitek meg a hazánkban forgott Herkulest, méghozzá az ország legnagyobb vásznán, de eme különleges délelőtti vetítésen megtekinthettek közel 20 percet eredeti nyelven a nyár egyik legjobban várt filmjéből, A Galaxis Őrzőiből is, melynek IMAX-változata James Gunn rendező szerint további meglepetéseket (azaz a vászonra szabott, több információt kínáló képarányt) ígér.

hercules150.jpgguardiansofthegalaxy150.jpg

Ehhez nem kell mást tennetek, mint válaszolni a következő két kérdésre!

1. Egészen pontosan hol forgatták a Herkulest?

A) Páty mellett
B) Aquincumban 
C) A Papp László Sportaréna küzdőterén

2. Melyik Marvel-film végén találkozhattunk először A Galaxis Őrzői egyik szereplőjével?

A) Vasember 3.
B) Thor: Sötét világ
C) Amerika Kapitány: A Tél Katonája

A helyes válaszok betűjelét teljes neved feltüntetésével küldd el  e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) 2014. július 22-e, kedd délig! A tárgy legyen "Herkules Őrzői" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között 10 db páros belépőt sorsolunk ki arra a különleges IMAX- vetítésre, melynek keretében egy közel 20 perces összeállítást nézhettek meg eredeti nyelven A Galaxis Őrzőiből, majd pedig megtekinthetitek a Dwayne Johnson főszereplésével készült Herkulest: a vetítés 2014. július 23-án délelőtt lesz a budapesti IMAX-moziban, a nyerteseket e-mailben értesítjük a részletekről. Figyelem: csak teljes névvel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz kéz és lábtörést, és ne feledjétek el Űrlord nevét, no meg edzés közben fókuszálni!

Címkék

fantasy jatek marvel sci fi forum hungary glenn close benicio del toro brett ratner john hurt imax superhero adventure vin diesel michael rooker dwayne johnson bradley cooper zoe saldana john c reilly lee pace chris pratt guardians of the galaxy dave bautista

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr486522339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.07.22. 17:02:29

Sorsoltunk, értesítettünk: figyeljétek a postaládátokat!

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása