aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2014. 25. hét) Takács Máté
2014. június 19. 06:45:00

Kategória: film 1 komment

Tovább oktatandó tűzokádók, hajban szegényes skandináv zenekarok, repüléshez hasznosan alakuló időjárási viszonyok. Heti bemutatók.

wind_rises.jpg

  • Így neveld a sárkányodat 2. (How to Train Your Dragon 2). Tansegédlet: Hablaty és Fogatlan ezúttal is értékes leckékkel lesznek gazdagabbak, például, hogy a dalok összehozzák az embereket, vagy hogy mindig van egy még nagyobb sárkány. | 2D/3D/4DX, szinkronizált/eredeti nyelvű, 102p, 6+, InterCom.
  • Mi vagyunk a legjobbak! (Vi är bäst!). With flowers in my hair: Svéd leányok punkbandát alapítanak a '80-as években, pedig a műfaj már akkor is halott volt. És még hangszereik sincsenek. Igazi lázadó szellem! | 2D, feliratos, 102p, 12+, Vertigo Média.
  • Szél támad (Kaze tachinu). A szél harcosai: Kilenc év után Mijazaki ismét a magyar mozikban! Ezúttal egy japán repülési pionírnak állít emléket Oscar-jelölt filmjében, de a háború ezúttal sem maradhat ki. | 2D, feliratos, 119p, 12+, Cirko Film.


    Te mit nézel (meg)?


    (hazai bemutatónaptár)

Címkék

anime animation drama miyazaki intercom sequel cirko dreamworks eurocinema asian cinema children movie 3d cinema vertigo media heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr116376655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

clive. 2014.06.20. 09:38:23

A Miyazaki filmből lesz DVD idehaza? Kellene a gyűjteménybe, de nagyon :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása