aeon flux

ready for the action now, danger boy?

magyar trailer: monsters - sötét kontinens [monsters: dark continent] (2014) Zalaba_Ferenc
2014. május 30. 13:00:00

Kategória: film 2 komment

Nem ez az első alkalom, hogy egy filmnek a folytatása előbb érkezik meg hozzánk, mint az első rész, de a filmforgalmazás útjai gyakorta még egy szakmabéli számára is kiismerhetetlenek. Mindenesetre úgy alakult, hogy míg Gareth Edwards (Godzilla) mikroköltségvetésű bemutatkozása, a Monsters hazai debütálása a mai napig várat magára, addig az időközben elkészült folytatás szeptemberben betámadja a hazai mozikat, méghozzá az ADS Service forgalmazásában. Megkérdeztük, az első rész jogai nincsenek náluk. A Kívülállókkal kokettáló Tom Green rendezésében érkező filmnek már el is készült a magyar előzetese, amely sajna kivonja a trailer eredetijében megismert jó kis monológot a képletből, ellenben magyarul írja ki a végén a (félig) magyar címet, bizony.Hazai bemutató 2014 szeptemberében, ez pediglen a hivatalos szinopszis:

Hét év telt el, mióta először megjelentek a bolygónkon. Azóta a Föld minden pontján észlelték őket, és letaszították az emberiséget a tápláléklánc csúcsáról. Az Amerikai Hadsereg mindent megtesz, hogy megvédje az emberiséget a további hanyatlástól, de a háború csak most kezdődik. Noah, a tapasztalt katona fontos és egyben veszélyes megbízást kap: az egyik legfertőzöttebb területre kell behatolnia, hogy kimentse egyik társát. Miután megtámadják a konvojukat, csak egy fiatal kadét lehet segítésére a harcban.

Címkék

trailer independent sequel monster movie gareth edwards war movie trailer magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr366236189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spamet nem küldünk rád (törölt) 2014.05.30. 14:14:26

"Az Amerikai Hadsereg mindent megtesz, hogy megvédje az emberiséget a további hanyatlástól,"

Haha!!

Haha!!

Joga 2014.05.30. 16:09:44

Asylum-szerű folytatást kap egy aránylag korrekt sci-fi/road-movie, kár érte.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása