aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: blood lake - attack of the killer lampreys (2014) Németh Barna
2014. május 22. 22:38:00

Kategória: tv 1 komment

Azt tudjuk, hogy a Sharknado akkorát szólt, hogy a SyFy rögtön két újabb részt kért belőle. Azt is tudjuk, hogy az együttműködő partner The Asylum pályája is felfelé ível (eltávolodva a b-filmektől, most sorozatot gyártanak), de az meg sem fordult a fejünkben, hogy más csatorna is lecsap majd erre a fura trendre. Nos, ez is megtörtént, kedvenc Asylumunk összeállt a természetfilmekre szakosodott Animal Planettel, hogy egy közös produktummal indítsák el a "Szörnyek hete" elnevezésű programsorozatot, amelyben ez az opus lesz az egyetlen fikciós program. Mondjuk én máris tanultam valamit, mert eddig még az életben nem hallottam erről az ingóla nevű állatról. Íme...  szegény Christopher Lloyd a piranhák után ezeket a dögöket sem úszta meg.

Címkék

animal planet b film tv trailer the asylum nilbog

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr906197506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2014.05.23. 09:42:59

Christopher Lloyd-ra elég jó hatással lehetett a 2015-ös fiatalító kezelés, mert még mindig mintha nem nagyon akarna öregedni.

Azt hiszem ez lesz a film egyetlen pozitívuma. + talán az hogy egy kevésbé közismert állat a címszereplő. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása