aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2014. 17. hét) Takács Máté
2014. április 24. 09:03:00

Kategória: film 1 komment

Kalandor majmok, beépült zsaruk, átejtett hölgyek, kopogó szellemek és még néhány egyéb hívott-hívatlan vendég a mozikban. Heti bemutatók.

quiet_ones.jpg

  • Amazónia (Amazonia). Mankibiznisz: Térhatású doku-kalandfilm a nagy, de fogyó zöldségről, jobban mondva egy fogságban nevelkedett és oda kerülő csuklyásmajomról. 2D/3D, szinkronizált, 83 perc, Anjou Lafayette. 6 éven felülieknek.
  • Borgman. Ki borg, ki nem borg: Hollandia legutóbbi Oscar-nevezése egy csavargóról, aki betoppan egy családhoz, és a kelleténél jobban kiélvezi vendégszeretetüket. Sokkal. Feliratos, 113 perc, Mozinet. 16 éven felülieknek.
  • A csajok bosszúja (The Other Woman). Dögösen tálalva a legjobb: Cameron Diazt megcsalják, Leslie Mannt meg pláne, és a 22 éves sztármodell, Kate Upton is biztosan szerves részét képezi a cselekménynek. Hogy irigykedhetett rá a két másik a forgatáson... Szóval szinkronizált, 109 perc, InterCom. 16 éven felülieknek.
  • Az elnémultak (The Quiet Ones). Nak-nak: Jared Harris iskolai professzorkodás közepette szeretne negatív emberi energiából kopogószellemet kreálni. Nem jó ötlet. Feliratos, 98 perc, A Company Hungary. 16 éven felülieknek.
  • Göndör fürtök (Pelo malo). A zűr hajjal jár: Ha alig tízéves fiúcsemeténk nagyon ki szeretné egyenesíteni eredendően göndör haját, akkor alighanem ratyi. A venezuelai anyukák legalábbis ettől tartanak. Feliratos, 93 perc, Cirko Film. 16 éven felülieknek.
  • Százkarátos szerelem (The Love Punch). Drága mulatság: Pierce Brosnan és Emma Thompson nyugdíjalapját gazul megfújják, így az elvált pár tervet sző a visszaszerzésre. És még biztos egymást is visszaszerzik. Szinkronizált (egyes mozikban feliratos), 95 perc, Vertigo Média. 12 éven felülieknek.
  • Veszélyzóna (Brick Mansions). Tégla a téglaházakban: Paul Walker, a beépülő zsaru Luc Bessonnál keménykedett (majdnem) utoljára a B13 - A bűnös negyed angol nyelvű, de franciának megmaradó remake-jében. Szinkronizált, 90 perc, Big Bang Media. 16 éven felülieknek.

Te mit nézel meg?

(2014-es bemutatónaptár)

Címkék

horror comedy mozinet action luc besson emma thompson pierce brosnan intercom paul walker jared harris cirko film eurocinema 3d cinema big bang media vertigo media anjou lafayette heti bemutatok a company hungary

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr346080303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

peti40 2014.04.24. 13:30:18

Ezek közül egyik sem izgalmas számomra. Én már a jövő hétre gyúrok.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása