aeon flux

ready for the action now, danger boy?

a marvel 2028-ig tudja mit csinál Kántor Mihály
2014. április 04. 16:30:00

Kategória: film 3 komment

...de legalább is megvan rá a terve. Tavaly nyáron Kevin Feige, a Marvel Moziverzum főpápája azt nyilatkozta, hogy 2021-ig felrajzolták a képregényfilmjeik ívét, ám egy, a napokban adott interjúban már egy olyan tervrajzól mesélt ami 2028-ig nyújtózik. Ott lóg az irodája falán.

marvel_logo.jpg

Miközben a Warner még mindig a nemrég meghirdetett nagy képregényfilmes bejelentését köszörülgeti, addig a Marvel apró szemek potyogtatásával egy egész mandalát rajzol. Mivel a takarítónak álcázott hírszerzőnket Feige irodájának küszöbéről fordították vissza, nem szolgálhatunk sem fotóval, sem konkrét címekkel arról a bizonyos ábráról, de az biztos, hogy a tervben szerepelnek spin-offok a Bosszúállók-folytatáshoz és A Galaxis Őrzőihöz.

Az előbbi sikere nem kétséges és állítólag az ott bemutatkozó új hősök - akiket konkrétan nem neveztek meg, de sejtjük hogy Scarlett Witch (Elizabeth Olsen) és Quicksilver (Aaron Johnson) lennének azok - esélyesek spin-off filmre. Mi azért szeretnénk még egyet a Fekete Özvegy-Sólyom párosnak is (mondjuk Visszatérés Budapestre címmel), és kutya kötelességünk megnevezni a Hulkot is, mert azt már nem csak mi szeretnénk, hanem mindenki.

A Bosszúállókkal szemben A Galaxis Őrzőinek szüleményfilmjei nagyban függenek majd a film fogadtatásától, részben ezért is kerüli még a Marvel a konkrét bejelentést. Bár a stúdió múltja alapján valószínűtlen, de ha a film mégis bukik, ejteni fogják a folytatást és a spin-offokat egyaránt, és majd leporolnak helyettük valami más obskúrus címet az archívumból. Világos számukra, hogy az X-Men-t és a Pókembert még jó sokáig nem kapják vissza, és mivel nem titkolt szándékuk megismételni a Bosszúállók sikerét a Bosszúállók nélkül, így új sztárokra lesz szükség. Szerencsére ehhez olyan mennyiségű szereplővel és sztorival rendelkeznek, hogy azt nemigen lehet felélni egyhamar.

Eme írásunk alapjául szolgáló cikkben még szerepel egy bekezdés, ami a Galaxis őrzői vágószobájában dolgozó James Gunn és Kevin Feige eszmecseréjét rögzíti. Ebben éppen arról folyik a diskurzus, hogy hogyan helyezzék el a képben az impozáns főgonoszt - akit minden komoly képregényrajongó első blikkre azonosítana. Mivel a cikk ebből a szempontból meglehetősen szpojleres, csak az erre nem érzékenyek kanyarodjanak a Businessweek irányába.

Címkék

comics marvel avengers james gunn guardians of the galaxy

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr135913972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gandalf Garaboncias 2014.04.04. 16:44:34

Egy aprócska pontosítás csak:
Sólyom helyett Sólyomszemre gondolhattatok, hiszen Hawkeye-ról van szó, nem Falconról (akit - sajnos - valószínűleg Sólyomnak fognak hívni a magyar fordításban).

batboy 2014.04.04. 16:48:13

@Pisti, az aragorn: abszolút igazad van, de sajnos a Bosszúállókban is csak Sólyomnak hívták, ami meglehetősen pontatlan - és mostantól már kellemetlen is, mert innentől két Sólymuk is van a magyaroknak :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.04.04. 18:24:57

@batboy: már tuti, hogy falcon is sólyom nevet kapta itthon a keresztségben?!

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása