aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj belépőt a noé premier előtti IMAX-vetítésére! Zalaba_Ferenc
2014. március 19. 12:55:00

Kategória: film 1 komment

A kritikák szerint Darren Aronofsky nem egyszerű szandálos katasztrófafilmet készített - bibliai méretű destrukcióval -, hanem egy filozofikus hangvételű fantasy-t sok-sok egyéni megoldással. Ez már mindjárt más: hol kell jegyet váltanom? A kérdésre meg is van a válasz: március 27-én a legtöbb hazai moziban 2D-ben, 3D-ben, mi több, IMAX 3D-ben is! Sőt, a forgalmazónak hála öt szerencsés most páros belépőt nyerhet a Russell Crowe főszereplésével készült film premier előtti IMAX 3D-vetítésére! Hajrá!

noah620.jpg

Ehhez nem kell mást tenned, mint válaszolni a következő kérdésre!

Darren Aronofsky és Jennifer Connelly, a film női főszereplője dolgozott már együtt. Melyik filmen?

A) Egy csodálatos elme
B) Fekete hattyú
C) Rekviem egy álomért

A válasz betűjelét teljes neved feltüntetésével küldd el  e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) 2014. március 24-e, hétfő éjfélig! A tárgy legyen "Özönvíz" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között 5 db páros belépőt sorsolunk ki a film premier előtti vetítésére, amely március 26-a, szerda este lesz a budapesti IMAX-ben. A nyerteseket e-mailben értesítjük a vetítés részleteiről. Figyelem: csak teljes névvel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz kéz és lábtörést, és ne feledjétek, soha nem késő megtanulni úszni!

Címkék

fantasy jatek emma watson ray winstone anthony hopkins historical adventure darren aronofsky jennifer connelly disaster movie logan lerman religious uip duna film

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr505869510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pitypalatty úrfi · http://proletarokkozt.blog.hu 2014.03.19. 14:37:31

"A kritikák szerint Darren Aronofsky nem egyszerű szandálos katasztrófafilmet készített - bibliai méretű destrukcióval -, hanem egy filozofikus hangvételű fantasy-t sok-sok egyéni megoldással."

Akkor ezt miért titkolta el a marketing? :O
Mert rohadt nekem egyelőre ilyen Emmerich-érzésem volt a plakátok láttán.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása