aeon flux

ready for the action now, danger boy?

egy napon feszül egymásnak a dc és a marvel Cseh Dániel
2014. március 13. 23:45:00

Kategória: film 6 komment

A képregények kedvelőinek népes és egyre növekvő tábora meglepetten fogadta a hírt, mely szerint a szép emlékű Man of Steel egyenes ági folytatását, az egyelőre Batman vs. Superman címen futó, gigászinak ígérkező (ígért?) projektet a DC jócskán eltolta, ráadásul éppen 2016. május hatodikára. Erre a napra ugyanis már jóval korábban vett bérletet a Marvel egy, eddig meg nem nevezett filmje, Kevin Feige a napokban viszont úgy nyilatkozott, nem rémültek meg különösebben, ezért nem tervezik a bemutató módosítását.

Feige elmondása szerint a következő néhány hónapban, várhatóan még az idei Comic-Con fesztivál előtt megteszi a Marvel a nagy bejelentést, minden esetre a DC eddigi egyik, ha nem a legnagyobb dobásának ígérkező kasszasiker várományosa ellen nem küldhetnek csatába bárkit. A rajongók Doctor Strange nagyvásznon történő debütálását sejtik a dátum mögött, de biztosat senki nem tud. A már bemutatott hősök éppen aktuális kalandját öngyilkosság volna ezen a napon útjára indítani, csak a legelvetemültebb Thor vagy Amerika kapitány hívek voksolnának kedvencük mellett, miközben a szomszéd teremben a filmtörténelemben először szedi ízekre egymást az Acélember és a Sötét lovag. Talán a már nem egyszer szóba került önálló Hulk film kísérelné meg kiállni a próbát? Vagy egy, a filmvásznon eddig ismeretlen hős mutatkozik majd be? Ha ti ülnétek Feige székében, kit küldenétek harcba?

UPDATE: A Hollywood Reporter nem ért velem egyet, értesüléseik szerint az Amerika kapitány harmadik része lendül támadásba a DC ellen, más források a Galaxis őrzői folytatására számítanak. Hírünk frissül, amint megerősítik a fenti információk valamelyikét!

hulkversussuperman.jpg

Címkék

superman comics batman marvel dc superhero

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr135859457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kemény Husi 2014.03.14. 00:00:33

Howard kacsát, senki mást.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2014.03.14. 00:11:41

Ha minden igaz Amerika kapitány 3 lesz azon a napon bemutatva. Empire legalábbis ezt írja.

robi110 2014.03.14. 00:16:55

Mire odajutunk, ha igazán pénzes darabokról lesz szó, valamelyik biztos kitérő manővert vesz. De egyenlőre még makacskodnak egy ideig.

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2014.03.14. 07:43:55

igen, a Kapitány lesz az - az Empire szerint

prick 2014.03.14. 08:15:19

Erről milyen jó kis filmet lehetne csinálni. Marvel vs Dc, de nem szereplő szinten, hanem stúdió szinten. Most Fiege-nek gyorsan ki kéne találnia valami kamu filmet, amit nem is akartak megcsinálni, mert idő még van. Mondjuk egy Black Panther-t. Arra igazából úgyis szarik a Marvel.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.03.14. 12:16:47

ide a rozsdás bökőt (nyakamra mutatok), hogy a dc fog kitérni, és tolja vagy hozza előrébb a premierjét.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása