aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2014. 8. hét) Takács Máté
2014. február 20. 07:08:00

Kategória: film 1 komment

Mi keseríti jobban az életet: egy csúnya válás vagy egy beteljesülhetetlen szerelem? Melyik a nagyobb tragédia: műalkotások vagy egy város égése? És még a spanyolok és az olaszok is megmutatják. Heti bemutatók.

monuments_men.jpg

  • Bűbáj és kéjelgés (Las brujas de Zugarramurdi). Spanyol horrorkomédiaszerűség két nem annyira horrorkomédiás összetevővel a magyar címből kiindulva, de ezektől a hispánoktól bármi kitelik, ahogy azt az Egy őrült szerelem balladájánál megtapasztaltuk. Látható a debreceni Apolló moziban. Szinkronizált, 104 perc, ADS Service. 18 éven felülieknek.
  • Maisie tudja (What Maisie Knew). A kislány, aki túl sokat tudott: mi lesz vele szülei keserű válása közepette? Julianne Moore és Steve Coogan majd megvigasztalják ebben a kritikailag méltatott drámában. Szinkronizált (a Művészben és a Toldiban feliratos), 99 perc, Parlux Entertainment. 12 éven felülieknek.
  • Műkincsvadászok (The Monuments Men). George Clooney és csapata a karhatalom árnyékában igyekszik menteni a kultúrtermékeket a kegyetlen bánásmódtól, s közben jó németet csak keveset látnak. A náciknál azonban félelmetesebb ellenséggel találják szemben magukat: rossz kritikákkal. Szinkronizált (a Cinema City Aréna, Debrecen, MOM Park és Szeged, illetve a pápai Petőfi mozi eredeti nyelven is vetíti), 118 perc, InterCom. 12 éven felülieknek.
  • A plebejus herceg (Il principe abusivo). Gyógyszerkísérleti alanyként tengődő utcaembere és hírverés nyomán jótékonysági támogatásra számító hercegnő összeboronálódik. Pedig nem is illenek egymáshoz! Olasz vígjátéksiker, Vittorio de Sica fiának szereplésével. Feliratos, 97 perc, Cinenuovo. 12 éven felülieknek.
  • Pompeji (Pompeii). Szerelem a hamueső idején: Kit Harington, a Trónok harca üdvöskéje nem szabadul a kellemetlen csapadékoktól a Mortal Kombat és A katona rendezőjének filmjében, ráadásul szíve hölgyéért is izgulnia kell a gaz Kiefer Sutherland ténykedései miatt. És közben lábadozik a láva... 2D/3D, szinkronizált, 105 perc, ProVideo. 16 éven felülieknek.
  • A titokzatos szerető (The Invisible Woman). Felicity Jones világosan a tudtunkra akar adni valamit: két héttel Guy Pearce-é után most Ralph Fiennes fejét csavarja el ebben a kosztümös drámában, melyben az egyben rendező Fiennes magát Charles Dickenst játssza. Jól tudjuk, hogy túl szép reményeket nem ápolhat egy ilyen kapcsolat, kiváltképp a 19. században. Feliratos, 111 perc, Vertigo Média. 12 éven felülieknek.

     

    Te mit nézel meg?

    (2014-es bemutatónaptár)

poster_pompeii_hun.jpg

Címkék

comedy george clooney drama ralph fiennes intercom disaster movie parlux provideo eurocinema 3d cinema vertigo media heti bemutatok ads service cinenuovo

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr795823507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IvánBélaCsubakka · http://ivanbelacsubakka.blog.hu 2014.02.20. 17:17:12

Amúgy mi az oka annak, hogy a szinkronizált filmeket a Budapest-Debrecen-Szeged háromszögben (majdnem) mindig meg lehet nézni eredeti nyelven vagy feliratosan, más megyeszékhelyen pedig nem?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása