aeon flux

ready for the action now, danger boy?

exkluzív: minden, amit a thor: sötét világ megjelenéséről tudni kell Zalaba_Ferenc
2014. február 05. 18:30:00

Kategória: dvd bd 2 komment

A "sötét" cím csalóka: Thor második szóló kalandja legalább annyira színpompás és könnyed, mint első bevetése: az akciók ugyanolyan nagyot szólnak, a humor ugyanolyan univerzális, Natalie Portman továbbra is szerelmetes pillantásokat küldözget a címszereplőnek, kinek izmai ugyanúgy dagadoznak, csupán szemöldökének szőkesége hiányzik. A filmet jó sokan megnézték itthon, ennek hála a ProVideo mindenféle extrákkal megrakva hozza ki azt DVD-n, BD-n és BD3D-n. A megjelenés részleteiről nálunk (és a DVDExtrán) olvashattok először.

A Thor: Sötét világ 2014. március 19-én tör magának utat a boltok polcaira, méghozzá DVD-n, BD-n és BD3D-n (ez utóbbi a film BD-változatát is tartalmazza). Hogy egy képkockáról se maradjunk le, ezért a kiadványok a filmet eredeti (2.40:1) képarányban tartalmazzák, továbbá a szomszédok nagy örömére DD5.1-es magyar és angol hang (BD-n és BD3D-n pedig dts-HD MA 7.1-es angol hang) kíséretében, no meg persze magyar és angol felirattal. Apropó felirat: az extrák valamennyi változaton magyar feliratosak lesznek - kivéve az audiokommentárokat.

Extrák a DVD-n:

  • Exkluzív betekintés ̶ Marvel: Amerika kapitány – A tél katonája Látványos ízelítőt kapunk a világsikerű Amerika kapitány második részéből, és megismerkedünk egy titokzatos ellenséggel a múltból…a tél katonájával!
  • Kimaradt jelenet 

dvd_thor2.jpg

Extrák a BD-n (valamint a BD3D-hez csomagolt BD-n):

  • Marvel-rövidfilm: Köszöntsétek a királyt! – Egy vadonatúj Marvel-rövidfilm!
  • Exkluzív betekintés ̶ Amerika kapitány: A tél katonája – Látványos ízelítőt kapunk a világsikerű Amerika kapitány második részéből, és megismerkedünk egy titokzatos ellenséggel a múltból…a tél katonájával!
  • Fivérek egymás között: Thor és Loki – Ismerkedjünk meg a Marvel-univerzum két legmeghatározóbb karakterével, Chris Hemsworth és Tom Hiddleston közreműködésével.
  • Brian Tyler a Thor: Sötét világ zenéjéről
  • Soha nem látott bővített és kimaradt jelenetek!
  • Fergeteges bakiparádé!
  • Audiokommentárok

bd_thor2.jpgbd3d_thor2.jpg

Címkék

marvel thor natalie portman anthony hopkins superhero exkluziv chris hemsworth provideo tom hiddleston dvd borito disney bd disney dvd bd borito bd3d

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr985800448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.02.05. 18:41:10

hát az első mondatodban nagyon jóindulatú voltál azzal a 2. résszel. :D

A borítók nem az igaziak se a dvd, se a blue ray verziónál szerintem. tudom, hogy a poszter is ilyen volt, de már azok is igen gyengére sikeredtek szerintem.

Az extrák a kötelezőek gyakorlatilag.

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2014.02.05. 19:12:06

az a baj, hogy mióta a Disney adja ki a Marvel filmeket, semmit se ér az extra kínálat.
pedig milyen jók voltak azok a Paramount korszakban...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása