aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: a wall street farkasa [the wolf of wall street] (2013) Zalaba_Ferenc
2014. január 31. 10:40:00

Kategória: film 3 komment

Nálunk ötödik hete vezeti a nézettségi listát, és ugyan erre a hétre már begyűjtött egy 37%-os esést, de mára már 325.000 néző fölé verekedte magát, és hamarosan beéri a Jégvarázs szintén vaskos eredményeit. Egy háromórás rongyrázás az őrülten jó - vagy szimplán csak őrült? - Leonardo DiCaprióval a főszerepben. Gondoltad volna? Ez a film lassan jelenséggé növi ki magát, és nem csupán nálunk: innen nyugatabbra még csak a hetekben nyitott a film, de pazar eredménnyel, és megerősíthetem, hogy Londonban minden második buszon DiCaprio feje meg az azt koronázó pénzkonfetti díszeleg. A Wall Street farkasa meghódította a világot, és erre a Paramount is rájött, ugyanis keményen tolja a film alá az Oscar-kampányt. Elorozhatja-e a dicsőséget a nagytesóktól, ezzel váratlan meglepetést okozva ez az alattomos kis(?) pénzhalász?

Címkék

trailer comedy gangster drama martin scorsese leonardo dicaprio matthew mcconaughey spike jonze kyle chandler jonah hill margot robbie

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr95791185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Németh Barna 2014.01.31. 10:43:05

Kampánnyal nyert Oscar, ez lenne a valami új. Not.

Vektor- 2014.01.31. 10:52:23

Túlságosan fiatalos az Akadémiának, ha nem Scorsese rendezte volna, akkor most nem díjszezonos filmről beszélnénk. A legtöbb, amit elérhetnek, az egy díj DiCaptionak, de az sem lesz egyszerű, mert ilyen szerepért magam sem tudom, mikor adott utoljára Oscart az Akadémia.

Deepblue Noir (törölt) 2014.01.31. 12:21:45

bármennyire egyszerűnek tűnik is, mégis fontos vizsgálni, miért annyira népszerű ez, szerintem kortünet, ahogy a ponyvaregény is az volt, a posztmodern cinizmus-apátia korszakának terméke, nézze unásig az aki ezt szereti.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása