aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2014. 5. hét) Takács Máté
2014. január 30. 06:40:00

Kategória: film 2 komment

Eric Bana zárt áramkörbe nyúlkál; idén először, de nem utoljára elevenedik meg az ókor; tűnnek és feldolgozódnak az olvasmányok, gyanúsak az orvosok. Heti bemutatók.

the_legend_of_hercules.jpg

  • Banks úr megmentése (Saving Mr. Banks). Hanks úr megmenekül: dallal szőné tele a vonakodó Emma Thompson féltett munkáját, ám végül győzedelmeskedik a Disney-varázs. Supercalifragilisticexpialidocious, vagy valami ilyesmi. Feliratos, 129 perc, Forum Hungary. 12 éven felülieknek.
  • Behálózva (Closed Circuit). A Gyönyörű mocsokságok Oscar-jelölt írójának és a kiváló Boy A rendezőjének filmjében a két ügyvéd, Eric Bana és Rebecca Hall alaposan megsínylik, hogy egy nemzetközi terrorista tárgyalásába folynak bele. Feliratos, 96 perc, JIL Kft. 12 éven felülieknek.
  • Herkules legendája (The Legend of Hercules). "Ez a történet sok-sok korszakkal ezelőtt történt. A mítoszok és legendák korában, mikor az istenek kicsinyesek és kegyetlenek voltak. Gyötörték az embereket, akik rettegtek tőlük. Egyetlen ember mert szembeszállni velük: Herkules." Még ez a kevinszorbós felvezetés is komolyabb szellemiséget kölcsönöz ennek az ókori akciófilmnek, melyben a legendás erejű hőst Kev...Keit.. szóval Mr. Lutz játssza. 3D/2D, szinkronizált, 99 perc, ProVideo. 16 éven felülieknek.
  • A könyvtolvaj (The Book Thief). Mikor nem lehet bűnként felróni irodalmi termékek eltulajdonítását? A második világháború alatt semmiképp, pláne, ha gyermekről van szó, aki ráadásul a borzalmas állapotokból való kiút gyanánt osztja meg másokkal zsákmányát, és akit John Williams menetrendszerűen Oscar-jelölt taktusai kísérnek. Vajon egy harmadik világégés alatt x-box játékok jelentenék a kiutat? Feliratos, 131 perc, InterCom. 12 éven felülieknek.
  • A német doktor (Wakolda). Az eredeti cím ellenére nem egy építőipari üzemhelyiségről van szó, hanem egy gaz náciról, méghozzá a rettegett Mengele doktorról, aki a vad angyal, azaz a magyarok által egykor körülrajongott Natalia Oreiro szomszédságában rejtőzködik az igazságszolgáltatás elől. Feliratos, 93 perc, Vertigo Média. 12 éven felülieknek.

Te mit nézel meg?

(2014-es bemutatónaptár)

book_thief_hun_poszter.jpg

Címkék

thriller forum hungary drama action emma thompson eric bana tom hanks intercom rebecca hall provideo jil vertigo media heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr505789451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-creeper- 2014.01.30. 07:45:31

A Pi élete gyártóitól aszongya. :)

HavasiG 2014.01.30. 17:36:25

Mi benevezünk a Herkules Legendájára. A főszereplő visszataszító arcán kívül korrektnek néz ki. Nem váltja meg a világot, de egy laza másfél órás látványos hentelésnek néz ki. Guilty pleasure. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása