aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2014. 4. hét) Takács Máté
2014. január 23. 07:09:00

Kategória: film 2 komment

Christian Bale trükközik, Aaron Eckhart pedig küzd, eközben kijut a retro-érzésből és a mogyorózásból is. Heti bemutatók.

americanhustle620.jpg

  • Amerikai botrány (American Hustle). Botrányos amerikaiak: Batman a Bourne-klónt svindlizi, miközben nagyot kaszálnak a közönségnél és a kritikusoknál egyaránt. A magyarok is bedőlnek O. Russellnek, vagy nálunk bedől az egész? Feliratos, 138 perc, InterCom. 16 éven felülieknek.
  • Én, Frankenstein (I, Frankenstein). Életre kelt! Életre kelt! És még 2014-ben is él, mert neve jól cseng: Frankenstein teremtménye az emberiség önjelölt szekusává is előlépett. Aaron Eckhart ábrázata most még cudarabb, mint mikor a Viccmester csőbe húzta Gothamben. 2D/3D, szinkronizált (egyes mozikban eredeti nyelven is), 92 perc. A Company Hungary.
  • A futurológiai kongresszus (The Congress). Stanisław Lem-adaptációról van szó, pedig simán lehetne valami EU- vagy G8-csúcsról is, mert azokon mindig csak jövőbeli terveket szellőztetnek, aztán kalap-kabát. Animációs sci-fi, meg kell becsülni. Feliratos, 122 perc, Cirko Film. 16 éven felülieknek.
  • Magyar retró 2. Szexuális felvilágosítás a szocializmusban? Hugh Laurie nyilván részt vett a kidolgozásban. 82 perc, ADS Service. 6 éven felülieknek.
  • A mogyoró-meló (The Nut Job). Lehetett volna a másik értelmezés is a magyar cím, de 'A hibbant'-ra biztosan kevesebb földimogyórót adnának el a büfépénztárban. Az Alma Együttes ehhez nem írt dalt, de az LGT majd megoldja: "Há' má' mér' megin' minket mogyiróznak?" 2D/3D, szinkronizált, 86 perc, ProVideo. 6 éven felülieknek.

    A hétvégén premier előtt látható továbbra is a Banks úr megmentése.


Te mit nézel meg?

(2014-es bemutatónaptár)

poster_americanhustle.jpg

Szombat-vasárnap már látható a Banks úr megmentéseis, méghozzá két héttel a premier előtt.

Te mit nézel meg?

(2014-es bemutatónaptár)

Címkék

magyarfilm animation sci fi christian bale aaron eckhart intercom cirko documentary provideo david o russell children movie 3d cinema heti bemutatok ads service a company hungary

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr635777737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.01.23. 07:19:11

Vajh mennyivel nyit a Botrány és a Frankenstein itthon? legyetek bátrak helyettem, én ugyanis tippelni sem merek.

-creeper- 2014.01.23. 10:27:37

Botrány tízezer, Frankenstein úgy négyezer.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása