aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj párosbelépőt a vox 200. jubileumi számának mozizós bulijára! Zalaba_Ferenc
2013. december 04. 09:00:00

Kategória: film 3 komment

Filmes újságok jöttek, mentek, s a filmfogyasztási szokásokkal együtt az olvasási szokások is átalakultak, ám a VOX-ot - Magyarország immáron legnépszerűbb mozimagazinját - továbbra is köreinkben élvezhetjük, olyannyira, hogy a bő másfél évtizede porondon lévő magazin most érkezett el jubileumi, 200. számához, melyet egy különleges mozis bulival fog megünnepelni. No, az alábbiakban erre nyerhettek belépőt.

vox200_620.jpg

A magazin jubilálása alkalmából 2013. december 18-án este a Lurdy-ban egy VOX-os közönségtalálkozó és más meglepetések keretében négy film egyikét tekinthetitek meg premier előtt: a 12 év rabszolgaságot két héttel, a Banks úr megmentését másfél hónappal, a Philomena - Határtalan szeretetet egy héttel, a Vágyak szerelmeseit pedig két héttel a hivatalos bemutatójuk előtt. Ehhez nem kell mást tennetek, mint megvenni a VOX ma megjelenő, 200. számát, melyben egy páros belépőre szóló kupont találhattok, melyet december 16-ig az újság bemutatásával együtt beválthattok a négy film valamelyikére (a befogadóképesség függvényében, amely összesen 860 fő). Érdemes lesz csipkedni magatokat, ha arra a filmre szeretnétek bejutni, ami a legjobban érdekel, mivel a helyek tényleg végesek.

Ha ez nem jönne össze, azért ne csüggedjetek, ugyanis a VOX-nak hála most négy páros jegyet nyerhettek - egyet-egyet a négy filmre. Ehhez nem kell mást tennetek, mint válaszolni az alábbi kérdésre.

Mikor jelent meg a VOX Magazin első száma?

A) 1995. március
B) 1997. május
C) 1999. szeptember

A válasz betűjelét teljes neved és a választott film címének feltüntetésével küldd el  e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) 2013. december 8-a, vasárnap éjfélig! A tárgy legyen "VOX 200" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között 4 db páros belépőt sorsolunk ki a VOX mozis bulijára, amely november 18-án, szerda este lesz a Mi Mozink Lurdy-ban. A páros belépőket december 16-ig válthatjátok jegyekre, A nyerteseket december 9-én értesítjük a nyeremény beváltásának részleteiről. Figyelem: csak teljes névvel, a választott film címének feltüntetésével és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz kéz és lábtörést, a VOX-nak pedig boldog születésnapot!

vox200_cimlap.jpg

Címkék

steve mcqueen jatek anniversary brad pitt gwyneth paltrow vox emma thompson tom hanks mark ruffalo judi dench michael fassbender

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr645674998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ficus Cucis 2013.12.04. 11:16:15

én csak annyit mondanék, hogy nekem megvan mind a 199 eddig megjelent lapszám, voltak nagyon jó időszakok (pl. amikor felmentek 130-140 oldalas számokra vagy 10 éve, fontosabb filmekről nagyon fasza páros-kritikák stb.), voltak kevésbé emlékezetes korszakok, de az biztos, hogy örültem, és a mai napig örülök, hogy az első Vox megjelenésekor otthagytam a Cinemát (és már a csak a könyvtárban olvastam), mert az egy vicc volt a németből fordított cikkekkel, meg a totál következetlen dolgaikkal, pl. a Godzillára adnak 80 %-ot, aztán év végén meg a legrosszabb filmek listára teszik.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.12.04. 11:50:43

Fiúk, lányok, aki nem ír választott filmet, az nem játszik.

Baleus 2013.12.05. 17:00:45

@Ficus Cucis: Cinemának is voltak jó számai, de egy idő után képeskö..füzet lett. Voxot és is sokáig vásároltam, szerintem megvan vagy 50 szám az első időkből. Nagy becsben voltak tartva, gondoltam már rá, hogy eladom őket, de szerintem bárhol beszerezhetőek.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása