aeon flux

ready for the action now, danger boy?

magyar poszter: így neveld a sárkányodat 2. [how to train your dragon 2] (2014) Zalaba_Ferenc
2013. november 21. 18:10:00

Kategória: film 2 komment

Az első rész ugyan kellemes meglepetés volt (főleg második, nem-is-olyan-nagy-gáz-hogy-tisztára-lilo-és-stitch nézést követően), de nem feltétlenül éreztem úgy, hogy ehhez a filmhez mindenképp elkél egy folytatás, de talán ismét meglepődöm majd... Mindenesetre nézzétek, hogy felnőttek ezek a gyerekek!

poster_howtotrainmydragon2_hun.jpg

Címkék

fantasy animation gerard butler poster sequel jay baruchel kristen wiig jonah hill christopher mintz plasse poszter magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr95648298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csgergo 2013.11.21. 18:35:36

Csak én érzem úgy, hogy az animált emberi karaktereket nem kellene közelről mutogatni egy poszteren? A sárkánynak viszont vagány ez a kék orrnyílás :D
Az elsőt is szerettem, szóval várom ezt is.

Llew 2013.11.21. 19:06:10

A sorozatban közben továbbra is gyerekek és szerintem így jópofa. Egyáltalán nem hiányzik a felnőttes komolykodás, mikor a korábbi felnőtt szereplők is idétlenkednek.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása