aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: walter mitty titkos élete [the secret life of walter mitty] (2013) Zalaba_Ferenc
2013. október 15. 09:05:00

Kategória: film 5 komment

A napokban bemutatkozott második előzetes mellé most jött egy sokkal-sokkal jobb, közel három és fél perces változat, amely a trailerekre jellemző megamontázs egy részét beáldozza arra, hogy bemutassa, milyen is az, amikor a címszereplő "kikapcsol". Sajnos a kritikák vegyesek, de fuck it: ezek a képsorok továbbra is varázslatosak.

Címkék

trailer fantasy ben stiller adventure kristen wiig

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr75569516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MasterTom 2013.10.15. 09:56:43

Ó, én ezt sajnos nem láttam az IMAX-os Gravity előtt, mert túl sokan álltak sorba a büfénél, így már csak a Hunger Games 2 előzetes végére estünk be. Egyébként ez örök probléma, hogy premierfilmeknél 20 percet kell szobrozni a büfénél, mire sorra kerülünk, és lemaradunk az előzetesek egy részéről.

Creativ3Form 2013.10.15. 13:22:42

Ez ment a Garvity előtt, valamint majd az Időről Időre előtt is ez fog. Mozi ünnep alatt láttam a filmet, és ment előtte. :-) És persze ÜTÖTT!

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása